Real Madrid'in Unutulmaz Yıldızlarından Raul, New York Cosmos ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Real Madrid'in Unutulmaz Yıldızlarından Raul, New York Cosmos ile Anlaştı

İspanya ve Real Madrid'in unutulmaz yıldızlarından Raul Kuzey Amerika Futbol Ligi (NASL) takımlarından New York Cosmos ile anlaştı.

30.10.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

New York Cosmos takımından yapılan açıklamaya göre 37 yaşındaki Raul'un sadece futbolcu olarak değil ayrıca kulübün genç takımında da antrenörlük yapacağı belirtildi.

Anlaşmanın ardından konuşan Raul "Futbol dünyasında herkesin bildiği bir takım olan Cosmos ile anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Burada bir çok yıldız isim forma giymiş ve başarılı yıllar geçirmiştir. Onların Amerika'da futbolun kurulmasında ve yayılmasında önemli yardımları olmuştur bende bu yoldan ilerlemek istiyorum" şeklinde konuştu.

Kuzey Amerika Futbol Ligi (NASL) takımlarından olan New York Cosmos tarihinde birçok ünlü futbolcu bir dönem forma giymiştir. Bu futbolcular arasında Pelé, Franz Beckenbauer, Carlos Alberto ve Türk kaleci Yasin Özdenak da vardır.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Real Madrid'in Unutulmaz Yıldızlarından Raul, New York Cosmos ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement