Recep Barut: 'Manavgat'ta Hizmetlerin Takipçisi Olacağız' - Son Dakika
Yerel

Recep Barut: 'Manavgat'ta Hizmetlerin Takipçisi Olacağız'

Recep Barut: \'Manavgat\'ta Hizmetlerin Takipçisi Olacağız\'

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’ta yapacağı hizmetlerin takipçisi olacağız” dedi.

05.04.2014 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, " Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Manavgat'ta yapacağı hizmetlerin takipçisi olacağız" dedi.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, 30 Mart'ta yapılan mahalli idareler seçim sonuçlarını değerlendirdi. MATSO Otogar Toplantı Salonu'nda yapılan değerlendirme toplantısına AK Parti Manavgat İlçe Başkan Vekili Hüseyin Özdemir, AK Partili belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve partililer katıldı. Toplantıda, AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, 30 Mart'ta yapılan seçimlerde kendilerine yaklaşık 42 bin oy çıktığını söyledi.

Kendisine ve AK Parti'ye oy veren 42 bin kişinin oylarının son derece değerli olduğunu belirten Barut¸ "Bu oyların içinde asla pazarlık oyu yok. Biz oyu namus bilenlerdeniz. Namusumuz satmadığımız için kimseyi satın almayı düşünmedik. Bu 42 bin oy o kadar saf ve temiz, hepsi projelerimize güvenen hizmetin geleceğine inanan insanların oyudur. Bunlar Manavgat sevdası gerçek olanların oyudur. Bu kampanyadan zengin çıktım. 42 bin kişilik bir ailenin ferdiyim onlarda benim ailem" diye konuştu.

Barut şöyle devam etti; "Seçimlerin sonucunda şöyle bir durum çıktı karşımıza. Manavgat İlçe Belediyesi başka bir partiden, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ak Parti'den. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin görev yetkileri oldukça fazla. Büyükşehir belediyesinin yapacağı işlere baktığımız zaman, bu çalışmaları toparlamak bize düşüyor. Manavgat'ta vatandaşlar bana yaklaşık 42 bin, Büyükşehir Belediyesi'nde Menderes Türel'e 46 bin oy verdi. Menderes Türel başkanıma iyi ki daha fazla oy verdiler. Manavgat'ta yaklaşık 4 bin fazla oy o bizim gururumuz. Ayrıca Manavgat'ta CHP'nin adayı Mustafa Akaydın'dan daha fazla oy aldı. Bunun için Manavgat halkına teşekkür ediyorum. Diğer ilçelerde hep fazla fazla oy çıktı. Biz burada ilçe belediyesini kaybettik ama ilçeye gelecek olan hizmetlerin yüzde 90 büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak. Bizde bunun takipçisi olacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Recep Barut: 'Manavgat'ta Hizmetlerin Takipçisi Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement