Recep Bölükbaşı: En Büyük Transfer Şenol Güneş - Son Dakika
Spor

Recep Bölükbaşı: En Büyük Transfer Şenol Güneş

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ve teknik direktör Şenol Güneş, eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar'ı makamında ziyaret etti.

18.04.2015 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette Çağlar; Bölükbaşı ve Güneş'i, Türkiye'nin övgüyle konuştuğu bir takım oluşturdukları için kutladı.

Kulüpte hem başkanlık hem de genel kaptanlık olmak üzere 14 yıl görev yaptığını hatırlatan Çağlar, "Bursa ve Bursaspor benim her şeyim. Kulübün en eski üyelerindenim. Bizim dönemimizde böyle futbol yoktu. Recep Başkan da umduğumdan daha başarılı çıktı. İbrahim kardeşimin yanında kendini iyi yetiştirmiş. Şampiyonluk yaşamış, o duyguları biliyor" diye konuştu

Bursaspor'un bu sezon ortaya koyduğu mücadele ve futbolundan gurur duyduğunu ifade eden Çağlar, şunları kaydetti:

"İki değerli kardeşimi burada ağırlamaktan onur duydum. Şenol hocayla 40 yıla yakın bir dostluğumuz var. Bursaspor, futboldaki tüm olumsuzluklara rağmen çok başarılı bir sezon geçiriyor. Hocamız eskiden milli takımın, Trabzonspor'un hocasıydı, şimdi tüm Bursalıların, Türkiye'nin hocası. Takımın bu düzeye gelmesinde en önemli pay onun. Takip ediyorum, yedek kulübesinde hiç yerinde durmuyor. Aynı oyuncular gibi o heyecanı yaşıyor. Bursaspor'u bu noktaya çıkartan Güneş'i ve onu göreve getiren Recep kardeşimizi tebrik ediyorum. Şenol Güneş'in Bursaspor'a gelmesi en büyük transferdir. En son Gençlerbirliği maçını izlerken büyük heyecan duydum. Takım mükemmel oynadı. Bursaspor ilk defa sahada ezilmiyor. Kimseden bir çekincesi yok. Bir ruh geldi Bursaspor'a. Türkiye Kupası'nı en son kendi başkanlığım döneminde aldık. Recep başkanın ve Şenol hocanın önderliğinde inşallah tekrar başarırız."

Taraftarlarla 50 yıldır iç içe olduğunu da değinen Çağlar, "Beni Cavit ağabeyleri olarak görüyorlar. Onlara tavsiyem, küfür etmeden takıma destek vermeleri, maça gelmeleri. Bu takım taraftarın takımı. Ama bakıyoruz, iki sezondur en fazla ceza alan kulübüz. Yazık, günah. Takım mükemmel oynuyor, gelip destek versinler, başarıya ortak olsunlar. Şenol Güneş'le, futbolcularla şehir bütünleşti. Lütfen buna zarar vermeyelim" şeklinde konuştu.

Bölükbaşı ise Çağlar'la bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Taraftarlara da seslenen Bölükbaşı, ligde en çok ceza alan takım olduklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Hem paramız gidiyor hem de seyirciden mahrum kalıyoruz. Lütfen maçlara gelsinler. Şehir bütünleştiği zaman Bursaspor her sene şampiyonluğa oynar. Önümüzde bir kongre var. 21 Nisan'daki Divan Kurulu'nda adaylığımı açıklamayı düşünüyorum. Tarih olarak da mayıs sonunu düşünüyoruz. Şunu da belirteyim, Şenol hocanın da Bursaspor'da kalması gerekiyor."

Teknik direktör Şenol Güneş ise Bursa denince, Cavit Bey'in akıllara gelen ilk isim olduğunu söyledi.

Kaynak: Şampiy10

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Recep Bölükbaşı: En Büyük Transfer Şenol Güneş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement