Recep Kara, Turnuvanın Ardından Destek Nöbetine Katıldı - Son Dakika
Spor

Recep Kara, Turnuvanın Ardından Destek Nöbetine Katıldı

655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Başpehlivanı Recep Kara, Er Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti"ne destek verdi.

25.07.2016 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de Saraçlar Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlara, 655. Kırkpınar Yağlı Gürşleri Başpehlivanı Recep Kara da destek verdi.

KEMERİYLE BERABER GİTTİ

Kara, yaptığı açıklamada, gerekirse vatanı için canını seve seve vereceğini söyledi. 15 Temmuz akşamı Türk milletinin teröristlere karşı göğsünü tanklara siper ettiğini, terör örgütü üyelerinin amacına ulaşamadığını ifade eden Kara, şöyle konuştu:

''Biz de Er Meydanı pehlivanları olarak gerekirse vücudumuzu tankın, tüfeğin önüne siper ederiz. Tüm dünya toplanıp ülkemize savaş açsa da bu milletin birlik ve beraberliği devam ettikçe Allah'ın izni ile kimse sırtımızı yere getiremeyecek. 15 Temmuz'da verilen mücadele sonrası bu millet demokrasi nöbetiyle devletinin arkasında olduğunu gösteriyor, Allah razı olsun. Bu memleketin ekmeğini yiyerek, bu memleketin silahıyla, topuyla milletimize kurşun sıkan askerleri de lanetliyorum. Bu vatan sağcısıyla, solcusuyla, Türküyle, Kürdü ile tek. Biz bir olduktan sonra kimse bizim sırtımızı yere getiremez. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.''

Kara, Türk milletinin gideceği başka bir ülke olmadığını, bu nedenle vatana, ve bayrağa ölümüne sahip çıkacaklarını vurguladı.

"GÖĞÜSLERİNİ SİPER ETTİLER"

Türkiye'ye tuzak kuranların asla amacına ulaşamayacaklarını belirten Kara, darbe girişimi akşamı göğsünü siper ederek canını feda eden şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen ise hükümetin hızlı bir şekilde yasalar çıkartarak, terör örgütü üyelerini Türk milletinin arasından temizleyeceğini ve adalete teslim edeceğini söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ise demokrasi nöbetine katılarak vatanına sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Recep Kara, Turnuvanın Ardından Destek Nöbetine Katıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Recep Kara, Turnuvanın Ardından Destek Nöbetine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement