Refakatçi Koltukları Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Refakatçi Koltukları Yenilendi

Refakatçi Koltukları Yenilendi

Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki refakatçi koltuklarının tamamı yenileri ile değiştirildi.

22.08.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki refakatçi koltuklarının tamamı yenileri ile değiştirildi.

Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada, "Hastanelerimizde her alanda yapılan yenileme çalışmaları hızla devam ederken özellikle hasta ve hasta yakınlarının hastanelerimizde daha rahat ve konforlu hizmet almalarını sağlamak için hasta yakınlarının istirahati için kullanılan refakatçi koltukları değiştirildi.

Uzun yıllardır kullanılan refakatçi koltukları oldukça kirlenmiş ve yıpranmış olmakla birlikte fonksiyonunu tamamen yitirmiş durumda idi. Yeni alınan hasta koltukları oldukça fonksiyonel ve refakatçilerimizin istirahati için son derece kullanışlı özellikte olup, silinebilen malzemeden tasarlanmıştır. Bu çalışmaların devamında çocuk servisi hasta odalarına çocuk hastaların hastane içerisinde sıkılmasını engellemek için her odaya bir televizyon alımı gerçekleştirildi. Yapılan yenileme çalışmaları sonucunda Hastanemizde yatarak tedavi alan hasta ve hasta yakınlarımızdan olumlu geri bildirimler alınmıştır. Daha sonrasında refakatçi koltuklarının da yenileri ile değiştirilmesi sonucunda hasta odalarımızda ki konfor tamamen artırılmıştır. Hastalarının tedavileri süresince hastanelerimizde kalan hasta yakınlarının hem dinlenmeleri hem de fiziksel olarak daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda hizmet almalarını sağlamak için yapılan çalışmalara her geçen gün yenileri eklenerek hizmetin kalitesindeki artış ile birlikte hasta ve çalışan memnuniyetinde de artış hedeflenmektedir" denildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Refakatçi Koltukları Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement