Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Regaip Kandili Mesajı Yayımladı - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Regaip Kandili Mesajı Yayımladı

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

22.04.2015 17:58  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ile Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Rektör Kocacık, mesajında, üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandili'nin sevgi, hoşgörü ve birlik duygularının gelişmesine vesile olmasını diledi.

Kocacık, üç ayların ve Regaip Kandili'nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.

Tunahan'ın mesajı

Tunahan da Regaip, Miraç, Berat Kandillerini ve Kadir Gecesini barındıran, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içine alan mübarek üç aylara erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu günler Rabbimizin insanlığa sunduğu bereket ve rahmet dolu günlerdir. Dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin üst noktaya ulaştığı, insanlığın erdemlerinin ve güzelliklerinin ortaya çıktığı aylardır. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu ayları Rabbimize yaklaşmak için ibadet ve tövbeyle değerlendirirken, birbirimizle yakınlaşmak, kardeşliğimizi pekiştirmek, aramızdaki anlaşmazlıkları kardeşlik potası içinde eritmek için de bir fırsat olarak görmeliyiz. Bütün İslam aleminin üç aylarını ve perşembe gecesi idrak edeceğimiz Regaip Kandilini tebrik eder, bu mübarek günlerin İslam aleminin ve milletimizin birlik, beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Regaip Kandili Mesajı Yayımladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement