Rehberlik Araştırma Merkez 2 Günlük Çalıştay Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Rehberlik Araştırma Merkez 2 Günlük Çalıştay Düzenledi

Rehberlik Araştırma Merkez 2 Günlük Çalıştay Düzenledi

Batman Rehberlik Araştırma Merkezi, 'Akademik başarıda geliştirilmeye açık alanların tespiti' konulu çalıştay düzenledi.

29.05.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RAM'dan 2 günlük çalıştay

Batman Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürlüğü 'Akademik başarıda geliştirilmeye açık alanların tespiti' çalıştayı düzenledi.

Batman Merkez Gültepe Mahallesinde bulunan Rehberlik Araştırma Merkezinde gerçekleşen 'Akademik Başarıda Geliştirilmeye Açık Alanların Tespiti' çalıştayına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Çalıştayın açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Kurtaran; "Rehberlik Araştırma Merkezi müdürlüğümüz çok güzel çalışmalar yapmakta. Ülkemizde eğitim ile ilgili iyileştirmeler ve geliştirmelerde hepimiz RAM'lara bakıyoruz. Yapacakları yönlendirmelerle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda Batman'da çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum çünkü RAM Müdürlüğümüz iyi bir ekibe sahip. Hepiniz Batman'daki durumu, Batman'daki çocuklarımızın olması gerektiği yeri ve şu anki mevcut durumlarını da çok iyi biliyorsunuz. Onun için getireceğiniz öneriler, fikirler ve projelerden uygulanabilir olanlar mutlaka uygulanacaktır sizler de burada alınacak kararları mutlaka takip edin. Biz bu çalıştayımızın sadece kayıtlara geçen bir çalıştay olmasını istemiyoruz. Milli Eğitim olarak bundan sonra da bu tür çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Rehberlik Araştırma Merkez 2 Günlük Çalıştay Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement