Reklam Şirketini Dolandıran Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Reklam Şirketini Dolandıran Şüpheli Yakalandı

Reklam Şirketini Dolandıran Şüpheli Yakalandı

Haber-Kamera: Ali AKSOYER / İstanbul DHAŞişli'de bir ay çalıştığı reklam şirketine ait şifre ve özel bilgileri öğrendikten sonra muhasebe sisteminden arkadaşının hesabına 115 bin TL aktararak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Serkan B, polis tarafından yakalandı.

09.06.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Ali AKSOYER/ İstanbul DHA

Şişli'de bir ay çalıştığı reklam şirketine ait şifre ve özel bilgileri öğrendikten sonra muhasebe sisteminden arkadaşının hesabına 115 bin TL aktararak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Serkan B, polis tarafından yakalandı.

Şişli'de meydana gelen polis soruşturmasına göre şöyle gelişti; Uzun süredir işsiz olan Serkan B, İŞKUR tarafından Şişli'de bir reklam şirketine yönlendirildi. Serkan B, reklam şirketinin muhasebe bölümünde göreve başladı. Şirketin genel müdürü Y.E, 7 Haziran günü muhasebede 115 bin TL açık olduğunu tespit etti. Dosyaları tek tek inceleyen Y.E, şirketin hesabından tanımadıkları bir kişiye 115 bin TL para aktarıldığını belirledi. Dolandırıcılık olayından sonra şirkete bir daha gelmeyen ve telefonla kendisine ulaşılamayan Serkan B'nin ismi şüpheli olarak polise bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, dün düzenledikleri operasyonda şüpheli Serkan B'yi gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada suçlamaları kabul etmeyen Serkan B, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reklam Şirketini Dolandıran Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement