Rekora İmza Attı - Son Dakika
Yerel

Rekora İmza Attı

Rekora İmza Attı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, spor lisesi mülakatlarının hepsinde birinici olan Tuğçe Nur Gürses bir rekora imza attı.

13.07.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, spor lisesi mülakatlarının hepsinde birinici olan Tuğçe Nur Gürses bir rekora imza attı.

Eskişehir'de düzenlenen spor lisesi mülakatlarının hepsinde birinci olarak rekora imza atan ve madalyaları ile ilçenin başarılı sporcularından Tuğçe Nur Gürses'in hedefi Milli Takıma girmek.

Gürses hedefinin milli takıma girmek olduğunu ifade ederek"2002 yılında Akçay'a yerleştik. İlk ve ortaöğretimimi Akçay'da tamamladım. 2013-2014 eğitim yılında atletizm sporuna başladım. Yunus Emre Ortaokulu adına Milli Eğitim ve spor il Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu müsabakalarda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya aldım. Bu dönemde arkamda beden eğitimi öğretmenim "Türker Özcan ve ailem vardı." 2014-2015 eğitim yılında Akçay Nihat Tansoy okulundaki beden eğitimi öğretmenim "Nazmiye Evcimen" ile katıldığım yarışlarda 1 altın ve 1 bronz madalya aldım. 2015 Şubat ayında çok sevdiğim Ela Onat antrenörüm ile çalışmaya başladım. Bu 5 aylık çalışma sürecinde kendimi geliştirerek 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Eskişehir Tepebaşı Eğitimciler Spor Lisesi mülakatlarına katıldım. Tüm branşlardan 1.ci gelerek bir rekora imza attım. Okulada 1.ci sırada girmeye hak kazandım. Şimdiki hedefim ise milli takıma kadar çıkıp başarı elde etmektir. Benim gibi tüm öğrencilerin sporla ilgilenmesini isterim."dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rekora İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement