Rektör Bircan'a Müftü Topçu'dan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Bircan'a Müftü Topçu'dan Ziyaret

Sinop İl Müftüsü Yalçın Topçu, Yaz Kuran Kurslarına verdiği desten dolayı Sinop Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Recep Bircan'ı makamında ziyaret etti.

29.08.2012 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop İl Müftüsü Yalçın Topçu, Yaz Kuran Kurslarına verdiği desten dolayı Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan'ı makamında ziyaret etti.

Sinop Üniversitesi ile İl Müftülüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Çocuk Üniversitesi, Kuran Kursu öğrencilerine gezdirilmiş, Su Ürünleri Yüksek Okulu'nda yapılan laboratuvar çalışmaları hakkında da bilgiler verilmişti.

Sinop İl Müftüsü Topçu ve Alaaddin Camisi İmam-Hatibi Abdullah Güney Yaz Kuran Kurslarına verilen bu destekten dolayı Sinop Üniversitesi Rektörü Rrof. Dr. Recep Bircan'a teşekkürlerini sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bircan ise, "Ekranlarda gördüğümüz bazı sanatçılar sanat geçmişlerini ifade ederken çocukluk döneminde katıldıkları müsamereleri dile getirirler. Bu açıdan Çocuk Üniversitesi fikrinin çocuklarımıza aşılanması yönünde bu projeden beklentimiz çok büyük" dedi.

İl Müftüsü Yalçın Topçu da, "Görevli arkadaşlarımızla yaptığımız istişare sonucu çocukların yapılan faaliyetlerden çok memnun kaldıklarını tespit ettik. Çocuklarımız Üniversite ile yaptığımız ortak çalışmaların tekrarı konusunda bizden isteklerde bulundurlar" diye konuştu.

Muhabir: Halit Gümüş

Yayıncı: Dilek Sezen - SİNOP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rektör Bircan'a Müftü Topçu'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement