Rektör Karacabey, Akdağmadeni Myo İncelemelerde Bulundu. - Son Dakika
Yerel

Rektör Karacabey, Akdağmadeni Myo İncelemelerde Bulundu.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu (MYO) ve inşaatı tamamlanan Sağlık Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundu.

16.10.2015 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu (MYO) ve inşaatı tamamlanan Sağlık Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundu.

Karacabey, yapımı büyük oranda tamamlanan çevre düzenleme ve peyzaj projesi uygulanacak sağlık yüksekokulunun ve meslek yüksekokulunun fiziki ve genel durumunun iyileştirmesine yönelik başlatılan tadilat ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı.

Karacabey, incelemeler sorası gazetecilere yaptığı açıklamada, Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulu'nun ilçeler içerisinde ilk 4 yıllık yüksekokul olma özelliğine sahip olduğunu söyledi.

Sağlık yüksekokulunun büyük oranda tamamlandığını anlatan Karacabey, "8 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen çok sayıda derslik ve bilgisayar laboratuvarlarının yanı sıra, toplantı ve sergi salonu, 232 metrekare çok amaçlı kapalı spor salonu, 266 kişilik konferans salonu ve eğitim amaçlı birimleri içinde barındırmakta. İlçeye yapılan yeni Devlet Hastanesi'nin Sağlık Yüksekokulumuza yakınlığı ise öğrencilerimiz için bir avantaj. Öğrencilerimiz stajlarını okulun yanında bulunan hastanede kolaylıkla yapma imkanı bulacaklar. Okulumuz, ilçemiz ve üniversitemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Akdağmadeni Meslek Yüksekokulunun yeni eğitim öğretim yılı başlaması ile son durumunu yerinde görmek istediğini belirten Karacabey, okulun yemekhane, kafeterya gibi bölümlerinin daha modern hale getirtilerek öğrencilerin hizmetine sunulması amacıyla bir dizi tadilat çalışmaları başlatıldığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rektör Karacabey, Akdağmadeni Myo İncelemelerde Bulundu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement