Rektör Karayaka'dan Bü Rektörü Karacabey'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Rektör Karayaka'dan Bü Rektörü Karacabey'e Ziyaret

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Bozok Ünivertesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey'i ziyaret etti.

24.05.2016 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Bozok Ünivertesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey'i ziyaret etti.

Karacabey, konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bozok Üniversitesi ve Ahi Evran Üniversitesinin 2006 yılında kurulduğunu hatırlatan Karacabey, "Üniversiteler olarak işbirliği yapmaya, kardeş üniversiteler olarak birbirimize destek olmaya çalışacağız. Aslında üniversitemizin gelişmeye dönük birçok ihtiyacı var. Bu ihtiyaçlarımızı ve önceliklerimizi biliyoruz. Bunu çözüme kavuşturmak için de önemli çalışmalarımız var." dedi.

Karakaya da Yozgat'ta ve Bozok Üniversitesinde bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, bölge üniversiteleri olarak birlikte çalıştıklarını söyledi.

Üniversiteleri sadece bölgesel değil, hem ulusal, hem de uluslararası düzeye çıkartmak için işbirliği yaptıklarını anlatan Karayaka, "Bozok Üniversitesini gelişimini tamamlamış bir üniversite olarak gördüm. Biz de Bozok Üniversitesini örnek alarak kendi üniversitemizdeki fiziki eksiklikleri giderme gayreti içinde olacağız." diye konuştu.

Salih Karacabey, ziyaret anısına meslektaşına plaket verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rektör Karayaka'dan Bü Rektörü Karacabey'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement