Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, 'Bilim Şenliği'nde - Son Dakika
Yerel

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, 'Bilim Şenliği'nde

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, \'Bilim Şenliği\'nde

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bilim Şenliği’ne katıldı.

26.05.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Bilim Şenliği'ne katıldı.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Forum Kapadokya AVM'de düzenlenen şenliğin açılışına; Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, protokol üyeleri, davetliler, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Bilim ve teknolojinin ışığında, gençlerimizin yeteneklerini geliştirmek ve desteklemek amacıyla düzenlenen 'Bilim Şenliği'nin açılışını Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ve protokol üyeleri birlikte gerçekleştirdi.

Rektör ve katılımcılar daha sonra bilim şenliğinde okulların ve öğrencilerin ortaya koydukları projelerin yer aldığı stantları ziyaret etti. Stantlarda yer alan projeleri inceleyen Rektör Kılıç ve katılımcılar proje sahibi öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, 'Bilim Şenliği'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement