Rektör Yılmaz Altyapı Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Rektör Yılmaz Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Rektör Yılmaz Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Genel Sekreter Ahmet Kızılkurt ve Yapı İşleri Daire Başkanı İbrahim Kabalakla birlikte Suveren Ana Kampüsü’nde hummalı bir şekilde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

27.08.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Genel Sekreter Ahmet Kızılkurt ve Yapı İşleri Daire Başkanı İbrahim Kabalakla birlikte Suveren Ana Kampüsü'nde hummalı bir şekilde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Rektör Yılmaz, Yapı İşleri Daire Başkanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında 8 kilometre yol, elektrik hattı, kanalizasyon şebekesi hattı, içme suyu, sulama suyu, yağmur suyu, yangın suyu, çevre aydınlatma ile ilgili üniversitede altyapı çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini söyledi. Rektör Yılmaz, "Suveren Kampüsümüzde devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra üniversitemizin Ağrı Dağı manzarasıyla yalnızca bölgemizin değil Türkiye'nin en çok tercih edilen ve beğenilen üniversiteleri arasında yer alacağı inancındayım. Bu kapsamda ilk önce yol çalışması yapılıyor. Yüklenici firma ile yapılan anlaşma dahilinde altyapı projesinin bir an önce bitirilmesi için çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Yılmaz Altyapı Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement