Renault Megane'ı Yeniledi - Son Dakika
Ekonomi

Renault Megane'ı Yeniledi

Renault Megane\'ı Yeniledi

Renault Megane'ın lansmanından 20 yıl sonra, Fransız üretci ürün gamının kalbini yeniliyor ve 4. nesil Yeni Megane'ı gün yüzüne çıkarıyor.

15.09.2015 04:06  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada 6,5 milyon adetten fazla satılan Renault Megane'ın lansmanından 20 yıl sonra, Fransız üretci ürün gamının kalbini yeniliyor ve 4. nesil Yeni Megane'ı gün yüzüne çıkarıyor.

FAR TASARIMI YENİLENDİ

Yeni far tasarımı ile öne çıkan ve geliştirilen gövde yapısıyla dikkat çeken Yeni Megane, kaslı yapısı ve büyük dikey logo ile vurgulanan ön yüzüyle daha karakteristik bir görünüme sahip. Yeni Megane, yılın ikinci çeyreğinde görüntüleri yayınlanan Talisman'ın başlattığı çizginin devamı niteliğinde C şeklinde yanlara doğru uzanan farları ile dinamik tasarımı pekiştiriyor.

25 MM DAHA ALÇAK

Megane 3'e göre 25 mm daha alçak, önde 47 mm, arkada 39 daha fazla genişlik ile Yeni Megane yeni boyutlara sahip. Araç, 28 mm daha uzun dingil mesafesi ve daha kısa arka dingil çıkıntısı ile sportif bir siluet çiziyor.

ÖZEL GT SERİSİ LANSMANLA BİRLİKTE SUNULUYOR

Markanın sportif karakteriyle öne çıkan üyesi Megane GT'nin geniş hava giriş kanalı ve ızgaralar arı kovanı şeklinde yer alıyor.

F1 dünyasından alınan, arkada krom iki egzos çıkışı Yeni Megane GT'nin tasarımını güçlendiriyor. Yeni Megane GT arkada, kanatlarda ve önde Renault Sport logosu taşıyor.

ELMAS KESİM JANTLAR

Yeni Megane GT, Renault Sport tarafından özel olarak geliştirilmiş 18" elmas kesimli alüminyum jantlar ile sunuluyor.

Tepeden tırnağa yenilenen otomobil ilk kez Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergileniyor.




Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Ekonomi Renault Megane'ı Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement