Renkdaşların Liderlik Savaşı - Son Dakika
Spor

Renkdaşların Liderlik Savaşı

Renkdaşların Liderlik Savaşı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 14. hafta, renkdaşların liderlik savaşına sahne olacak.

19.11.2014 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 14. hafta, renkdaşların liderlik savaşına sahne olacak. Ligin zirvesini alt üst edecek dev maç öncesi 13 maç sonrası 29 puanı bulunan Bandırmaspor liderlik koltuğunda otururken, 26 puanlı İnegölspor ise ikinci sırada yer alıyor. Müsabakaya ev sahipliği yapacak olan İnegölspor, 19. randevuda renkdaşını dize getirerek zirvenin yeni sahibi olmak istiyor.

Sezon başından beri evinde bileği bükülmeyen İnegölspor, 14. haftaya 13 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle hanesine yazdırdığı 26 puanla ikinci sırada girerken, sahasındaki 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberliğe imza attı. Geçen hafta konuk olduğu Tepecikspor'u yenerek hem üç puan, hem de moral kazanan İnegölspor, kritik randevuda en büyük güvencesi taraftarı olacak. Nefesleri kesecek müsabakaya ev sahipliği yapacak İnegölspor, büyük taraftar desteği altında oynayacağı maçtan galip ayrılarak, liderlik hasretine son vermek istiyor. Ligin üçüncü haftasından itibaren liderlik koltuğuna kurulan ve oynanacak olan 14. haftaya kadar liderliği kimseye kaptırmayan Bandırmaspor'da temsilcimiz karşısına üç puan parolasıyla çıkacak.

Grubun iddialı takımlarından birisi olan Bandırma'nın bordo beyazlı temsilcisi, geride kalan 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyete imza atarak topladığı 29 puanla liderlik koltuğunda otururken, deplasman maçlarında 4 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunuyor.

Hafta sonu sahasında Bandırmaspor ile karşılaşacak İnegölspor'da Teknik Direktör Şaban Yıldırım, maçı kazanıp ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini bildirdi.

BANDIRMA İNEGÖL'E HAZIRLANIYOR

Lider Bandırmaspor bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı İnegölspor maçı hazırlıklarına Orta Ölçekli Sanayi Sitesinde bulunan tesislerinde devam etti. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yaklaşık iki saat süren antrenmanda futbolcular düz koşu ve pas çalışmasının ardından yarı alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde şut çalışması yapan futbolcular, açma germe hareketleri ile idmanı sonlandırdı. İdmana daha önce sakatlıkları bulunan Ali Serin ve Oğuz Kocabal da katıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Renkdaşların Liderlik Savaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement