Renklerle Yaratıcı Ben - Son Dakika
Kültür Sanat

Renklerle Yaratıcı Ben

Renklerle Yaratıcı Ben

Bu atölyede kendi potansiyelinizi ve özgünlüğünüzü nasıl hayata geçirebileceğinizi, yaratıcılığınızı tetiklemek ve ayakta tutmak için ihtiyacınız olan alet çantasını ve malzemelerini tasarlıcaksınız.Katılım 25 kişi ile sınırlıdır.

20.12.2016 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu atölyede kendi potansiyelinizi ve özgünlüğünüzü nasıl hayata geçirebileceğinizi, yaratıcılığınızı tetiklemek ve ayakta tutmak için ihtiyacınız olan alet çantasını ve malzemelerini tasarlıcaksınız.

Katılım 25 kişi ile sınırlıdır.

Eğitmen: Güler Kızıleniş Ulusman

Çalıştığı birey, takım ve  organizasyonların performanslarını ve becerilerini geliştirebilmeleri ve hedeflerini gerçekleştirebilmeleri için, eğitmenlik, danışmanlık ve koçluk yapmaktadır.

Yaptığı çalışmalarda, dışavurumcu sanatın dönüştürücü etkisinden faydalanmak için boya, hareket, ses, hikaye, dans, müzik, drama gibi sanat dallarını kullanır. Bu yöntem, ekip üyelerinin ve bireylerin, yaratıcılıklarını tetikler, potansiyellerini açığa çıkarır ve daha iyi sonuçlar alabilmelerine odaklanır.

Dünya Koçluk Federasyonun (ICF) onayladığı koçlardan biridir. Doktorasına European Graduate School (EGS) İsviçre'de 'Koçluk, Danışmanlık ve Eğitimde Dışavurumcu Sanat Terapisi' üzerine devam etmektedir.

İş hayatına Philip Morris'te başlayan, satış, pazarlama ve operasyon alanlarında tecrübe edinen Güler, sonrasında Ahmet Şerif İzgören'in şirketi İzgören Akademi'de eğitmenlik, danışmanlık ve koçluk alanlarında kendini geliştirip aynı zamanda satış pozisyonunda görev almaya devam etmiştir, Kahire'ye taşınması ile birlikte yine aynı alanlarda yurtdışı tecrübesi edinmiştir.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Renklerle Yaratıcı Ben - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement