Reşadiye'nin Teog Birincisi - Son Dakika
Yerel

Reşadiye'nin Teog Birincisi

Reşadiye\'nin Teog Birincisi

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı 1. dönem Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında Hasanşeyh Ortaokulu öğrencisi Özkan Şahin, 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak birinci oldu.

21.01.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı 1. dönem Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında Hasanşeyh Ortaokulu öğrencisi Özkan Şahin, 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak birinci oldu.

TEOG Türkiye birincilerinden birisi olan Şahin'i Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem sosyal medya hesabında tebrik etti. Yaklaşık 5 bin nüfusu olan Hasanşeyh beldesinde 22 yıldır bakkal dükkanı işleten Nihat Şahin, Özkan'ın 3 çocuğundan en küçüğü olduğunu söyledi. Özkan'ın ablasından birisinin öğretmen diğerinin ise Bartın Üniversitesi'nde eğitim gördüğünü ifade eden Şahin, oğlunun bugüne kadar dershaneye hiç gitmediğini söyledi. Hafta sonları okulda düzenlenen destek eğitimlerine katılan oğlunun TEOG'da başarılı sonuç alacaklarını beklediklerini ifade eden Şahin, TEOG'un ikinci sınavından da iyi bir sonuç almasını arzu ettiklerini söyledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Reşadiye'nin Teog Birincisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement