Resepsiyonda Davutoğlu-Feyzioğlu Görüşmesi - Son Dakika
Güncel

Resepsiyonda Davutoğlu-Feyzioğlu Görüşmesi

Resepsiyonda Davutoğlu-Feyzioğlu Görüşmesi

Başbakan Davutoğlu, Meclis'te gerçekleşen Adli Yıl Açılış resepsiyonunda Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile tokalaşması ve kısa süre sohbet etti.

01.09.2014 22:12  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meclis'te gerçekleşen Adli Yıl Açılış resepsiyonuna Cumhurbaşkanı Vekili Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, YSK Başkanı Sadi Güven ve yüksek yargının temsilcileri katıldı.

Adli Yıl Açılışı nedeniyle TBMM Havuzlu Bahçe'de Yargıtay Başkanı Ali Alkan'ın ev sahipliğinde "Adli Yıl Açılış Kokteyli" verildi. Ali Alkan ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil eşleriyle birlikte konuklarını kapıda tek tek tokalaşarak karşıladı. Muhalefet liderlerinin katılmadığı resepsiyona yargı mensuplarının ardından Başbakan Davutoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile beraber geldi.

Alkollü içki ikramının yapıldığı kokteyle, canlı müzik eşlik etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adli Yıl Açılışına katılmama gerekçesi olan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile tokalaşması ve kısa süre sohbet etmesi dikkat çekti.

-DAVUTOĞLU'NDAN TBMM BAŞKANI ÇİÇEK'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER-

Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Özel ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile uzun bir süre sohbet etti. Meclis Bahçesi'nde gerçekleşen resepsiyonda, Genelkurmay Başkanı havanın serinliğinden ve bahçenin çok güzel olduğundan bahsetti. Özel, bu resepsiyonların artık Meclis'te yapılmasının bir gelenek haline geldiğini vurguladı. Bir süre sonra sohbete TBMM Başkanı Çiçek ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç da katıldı. Kılıç'ın sohbete girişinde, "Gazeteci gibi ben de soru sormak istiyorum" demesi ortamda gülüşmelere neden oldu.

Ahmet Davutoğlu'nun Cemil Çiçek'e dönerek, "Tarihin hafızası, siyasette uzun bir tecrübe..." demesine Genelkurmay Başkanı Özel de destek verdi. Sohbet sırasında bir süre dinlemelerin teknik boyutlarından da bahsedildi. Davutoğlu bir ara, sohbetlerin bile nasıl dinlendiğine yönelik detay bilgi verdi. Sohbet ortamlarında bile mesafeli durulması gerektiğine dikkat çeken Davutoğlu'nun, etrafındakilere dinlemelerle ilgili uzun uzun teknik bilgiler vermesi dikkat çekti.

Öte yandan, alkollü içki ikramının da olduğu kokteylde, Davutoğlu, Kılıç, Bozdağ ve Çiçek portakal suyu içerken, Orgeneral Özel greyfurt suyu içmeyi tercih etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Resepsiyonda Davutoğlu-Feyzioğlu Görüşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement