Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenci Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenci Ödüllendirildi

Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenci Ödüllendirildi

ADIYAMAN (İHA) – Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, ‘Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciyi ödüllendirdi.

24.12.2013 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADIYAMAN (İHA) – Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, 'Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda' konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciyi ödüllendirdi.

Gölbaşı Kaymakamı Budan, Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Bal Parmak Firması tarafından ortaklaşa 81 ilde ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda' konulu resim yarışmasında dereceye giren Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Merve Kıskaç'ı makamında kabul etti. Kaymakam Budan, resim yarışmasında birinci Merve Kıskaç ile bir süre sohbet edip ödülünü verdi.

Budan, "Düzenlenen resim yarışması ile Türkiye'de genç nesillerin gıda güvenilirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabildikleri böyle bir yarışma yaparak gençlerimizi alternatif alanlara yönlendirme hedefleniyor. Enerjilerini kültür ve sanat alanlarında değerlendirebilmek için düzenlenen bu tür projeleri önemsiyor ve sevgili öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenci Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement