Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca 81 ilde düzenlenen "Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda" konulu resim yarışmasında dereceye giren Bitlisli öğrenciler ödüllendirildi.

17.12.2013 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca 81 ilde düzenlenen "Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda" konulu resim yarışmasında dereceye giren Bitlisli öğrenciler ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada, Bitlis'ten 3 öğrencinin dereceye girdiğini söyledi.

Türkiye genelinde düzenlenen yarışmaya Bitlis'ten katılan öğrencilere sponsor firmaların ödül gönderdiğini ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu:

"Yarışmada 8 Ağustos İlkokulundan Elvan Özügüzel birinci, Güroymak Gölbaşı İlkokulu öğrencilerinden Abdullah Uluç ikinci, 8 Ağustos İlkokulundan Hüseyin Dağdagül ise üçüncülüğü elde etti. Ödül olarak gönderilen dizüstü bilgisayarı, ıpad ve bisikleti, öğrencilerimize teslim ettik. Öğrencilerimizin başarılarının okul hayatında da devam etmesini ümit ediyoruz. Yarışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Törene İl Gıda, Tarım ve Hayvanlık Müdürü Bülent Korkmaz da katıldı. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement