Resmi Nikah"Ta Aşka Geldi - Son Dakika
Yerel

Resmi Nikah"Ta Aşka Geldi

Resmi Nikah"Ta Aşka Geldi

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) 25. kuruluş yıl dönümü kapsamında Yenimahalle Belediyesi’nin işbirliğinde ADD Batıkent Şubesi Tiyatro Topluluğu “Resmi Nikah” adlı oyunu sahneledi.

04.11.2014 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) 25. kuruluş yıl dönümü kapsamında Yenimahalle Belediyesi'nin işbirliğinde ADD Batıkent Şubesi Tiyatro Topluluğu "Resmi Nikah" adlı oyunu sahneledi. Oyunun sonunda oyunculardan Seda Üke ve seyircileri hoş bir sürpriz karşıladı. Üke'nin 12 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Uğur Barlas, ellerinde çiçeklerle sahneye çıkarak Üke'ye romantik bir evlenme teklifinde bulundu. Duygu dolu anların yaşandığı salonda Üke'nin rol gereği gelinlikli olması da olaya ayrı bir anlam kattı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Batıkent Şubesi Tiyatro Topluluğu, yeni sezon için perdelerini "Resmi Nikah" adlı oyunla açtı. Yenimahalle Belediyesi'nin destekleriyle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde sahnelenen oyunu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Mehmet Kartal, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, ADD'den yöneticiler ve üyeler, İşçi Partisi'nden temsilciler, Çağdaş Kadınlar Derneği üyeleri ve çok sayıda tiyatro sever beğeniyle izledi.

OYUNCULAR SAHNEDE PARLADI

Gülseren Engin'in yazdığı 2 perdelik komedi türündeki oyunda oyuncular, ortaya koydukları performansla seyircisinden tam not aldı. 15 kişilik oyuncu kadrosuyla 4 yıldır "perde" diyen ekip, "Resmi Nikah"ta kahkahalara boğdu.

Anadolu'nun bir köyünde geçen hikayede, halen Türkiye'nin kanayan yaralarından biri olan çok eşlilik ele alındı. Yüzlerden gülümsemenin bir an olsun eksik olmadığı oyun, izleyicisine mesajlar da verdi. Aynı evi paylaşan 3 kumanın komik, bir o kadar da düşündürücü hikayesi, salondan büyük alkış aldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Resmi Nikah'Ta Aşka Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement