Restoran Katili: Sedat Şahin ve Büyüksarıalioğlu'nu Nerede Görsem Öldürecektim - Son Dakika
Güncel

Restoran Katili: Sedat Şahin ve Büyüksarıalioğlu'nu Nerede Görsem Öldürecektim

Beykoz'daki restoran cinayetinin ardından Mert Saral ilk ifadesinde "Babamın öldürülmesi nedeniyle kendime iki büyük düşman seçmiştim. Biri Sedat Şahin, diğeri de Mehmet Ali Büyüksarıoğlu'ydu" dedi.

01.02.2017 10:11  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beykoz'da lüks bir lokantada önceki gün Mehmet Ali Büyüksarıailoğlu'nu vurarak öldüren Hüseyin Mert Saral'ın, emniyetteki ilk ifadesinde, "Babamın öldürülmesinde azmettirici olduğu için vurdum" dediği öne sürüldü.

"KENDİSİNİ DAHA ÖNCEDEN TANIYORUM"

İtalya'da öldürülen Hüseyin Saral'ın oğlu olan ve Bahçeşehir Üniversitesi'ndeki okul kaydını dondurduğu belirlenen Hüseyin Mert Saral, alınan bilgilere göre şunları söyledi:

"Babam Hüseyin Saral 2005 yılında İtalya'da öldürüldü. Bu olayın azmettiricisi Mehmet Ali Büyüksarıalioğlu'dur. Kendisini daha önceden de tanıyorum. Öğle saatlerinde Beykoz'a geldim. Hasmımız olan Mehmet Ali Büyüksarıalioğlu restorana girdi. Bir süre sonra da tanımadığım bir kişi içeri girerek yanına gitti. İkisi birlikte sigara içilen bölüme geçti. Ben de peşlerinden gittim. Silahımı çıkararak Büyüksarıalioğlu'na ateş ettim."

'İKİ DÜŞMANIMDAN BİRİNİ ÖLDÜRDÜM'

Habertürk Gazetesi'nden Nihat Uludağ'ın haberine göre ise Hüseyin Mert Saral ifadesinde "Beni kimse azmettirmedi. 2005'te babamın öldürülmesi nedeniyle kendime iki büyük düşman seçmiştim. Biri Sedat Şahin, diğeri de Mehmet Ali Büyüksarıoğlu. Onları nerede görsem öldürecektim" demiş. Bu arada olay yeri güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Organize Polisi, Saral'ın, restoranta Büyüksarıoğlu'ndan 40 dakika önce geldiğini belirledi. Görüntüde arada bir restoran dışına çıkan Saral'ın endişeli olduğu görüldü.

Restoran Katili: Sedat Şahin ve Büyüksarıalioğlu\'nu Nerede Görsem Öldürecektim

Son Dakika Güncel Restoran Katili: Sedat Şahin ve Büyüksarıalioğlu'nu Nerede Görsem Öldürecektim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement