Reuters: Tim Cook, Bmw'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Teknoloji

Reuters: Tim Cook, Bmw'yi Ziyaret Etti

Reuters: Tim Cook, Bmw\'yi Ziyaret Etti

İki şirket arasında tam olarak neler oluyor?

02.08.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Apple elektrikli araba konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir haberde Apple ve BMW'nin görüştüğü iddia edilmişti. Reuters'in son raporu da bu olayı doğruluyor. Yazanlara göre Tim Cook ve üst düzey yetkililer geçtiğimiz sonbaharda BMW'nin Leipzig tesisini ziyaret etmiş ve i3 elektrikli arabayla ilgilenmiş.


BMW içinden bir kaynak Apple yöneticilerinin yeni yaklaşımla ürettikleri araçlar karşısında etkilendiklerini belirtti. Yöneticilerin kendilerine üretim hakkında birçok soru sorduklarını söyledi. Apple ve BMW arasındaki görüşmeler çok daha öncesine dayanıyor. Fakat Reuters'ın raporu Apple'ın diyalogları bitirdiğini ve arabayı kendi başına yapmak istediğini not düşmüş. Tüm bunlara rağmen rapor iki şirket arasındaki ilişkilerin sonraki aşamada canlı tutulabileceği vurguluyor.


Apple'ın Titan isimli elektrikli araba projesi uzun süredir gündemde. Bu yüzden Apple otomobille ilgi birçok mühendisi ve uzmanı işe aldı. Bir aralar Tesla ve Cupertino'lu şirket arasında çalışanlar yüzüne soğuk rüzgarlar esmişti. Titan, iCar veya diğer adıyla Apple Car'ın 2020'de seri üretime geçmesi bekleniyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Reuters: Tim Cook, Bmw'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement