Revi'den Akyazı'daki Trafik Sorununa Açıklama - Son Dakika
Yerel

Revi'den Akyazı'daki Trafik Sorununa Açıklama

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akyazı’daki trafik sorununun ilk günden bu yana takipçisi olduklarını söyledi.

21.03.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akyazı'daki trafik sorununun ilk günden bu yana takipçisi olduklarını söyledi.

Trabzon Ortahisar ilçesi Akyazı Mahallesinde, Karadeniz Sahil Yolu'na bakan yamacında inşa edilen bir binanın geçtiğimiz gün istinat duvarı yıkılmış ve güvenlik tedbirleri nedeniyle sahil yolu ulaşıma kapatılmıştı. Güvenliğin sağlanması için yetkili kurumlar tarafından çalışmalar devam ederken, Akçaabat Trabzon arasındaki ulaşımın sağlanması için de Akyazı Spor Kompleksi dolgu alanında alternatif bir yol kullanıldı.

Sahil yolunun trafiğe açılmasının uzaması ve alternatif yolun da engebeli olmasından dolayı vatandaşların mağduriyet yaşaması üzerine AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi harekete geçti. Revi, "Olayın geliştiği günden bu yana takipteyiz. Sahil yolu, güvenlik tedbirleri gereği yetkililer tarafından trafiğe kapatılıp Akyazı Spor Kompleksi dolgu alanında alternatif bir yolla transit geçiş sağlandı. Sahil yolunun trafiğe açılması için de gerekli çalışmalar gece gündüz devam etmektedir" dedi.

Vatandaşların güvenliği kadar mağdur olmaması için de gerekli adımları attıklarını belirten Başkan Revi, "Mevzu bahis mevkide alternatif yolun toprak ve çukurlu olmasından dolayı yetkili mercilerle iletişime geçtik. Önümüzdeki 3 gün içinde trafiğe kapatılan sahil yolunda kontrollü bir şekilde geçiş sağlanacak. Bu süreçte dolgu alanındaki yolda ise alt yapı çalışmasının ardından asfaltlama yapılacaktır. Asfaltlanan yoldan ulaşım sağlanırken trafiğe kapatılacak olan sahil yolunda da en kısa sürede riskli durum ortadan kaldırılacaktır" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Revi'den Akyazı'daki Trafik Sorununa Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement