Reyhanlı'da Bir Evde Patlama: 2 Suriyeli Öldü - Son Dakika
3. Sayfa

Reyhanlı'da Bir Evde Patlama: 2 Suriyeli Öldü

Reyhanlı\'da Bir Evde Patlama: 2 Suriyeli Öldü

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde Suriyeli'lerin oturduğu bir evde patlama meydana geldi. Nedeni henüz bilinmeyen patlamada yaralanan 2 Suriyeli hastanede hayatını kaybetti.

06.07.2016 17:50  Güncelleme: 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Reyhanlı İlçe merkezindeki Kurtuluş Mahallesi 171 sokak'ta Suriyeli'lerin kaldığı bir evde saat 17.15 sıralarında belirlenemeyen nedenle güçlü bir patlama oldu. Bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, geniş güvenlik önlemi altında patlamanın olduğu eve girdi.

2 SURİYELİ YARALANDI

Olay yerine çağrılan ambulans ile Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

BOMBALI OTOMOBİL ŞÜPHESİ

Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, evin yakınındaki Suriyeli'lere ait olduğu belirlenen bir otomobilde patlayıcı olma ihtimaline karşı bomba imha uzmanı çağırdı. Araç olay yerinden kaldırılırken, polis ve jandarma ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Reyhanlı'da Bir Evde Patlama: 2 Suriyeli Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • HATAY REYHANLILI: Bomba yaparken patladılar. 4 0 Yanıtla
  • abdurrahman: israil filistinin topraklarının nasıl aldıysa süriyelilerde bizim hatay ovasını alacaklar erdoğan bunlara T.C kimliyi verecek bakın başımıza daha neler gelecek bunlar erdoğanın kardeşleri 1 0 Yanıtla
  • Hepsi oy için.: Merak etmeyin hükümet babanız sırf oy için Vatandaşlık verecek size bizim işsiz vatandaşımız yerine sizleri alacak bu Arap sevgisi nedir bilmem. Esad kadar akıllı adam yok ülkesindeki dökük pislik işe yaramazları bizim ülkemize yolladı. Kendisi zenginleri akıllıları ülkesinde tutarak onlar için savaşıyor. Bunlar hain insanlar mısır ırak Lübnan Suriye dış güçlerin gazıyla ülkelerine hainlik ettiler ülkelerin de huzur yok. Hadi yaşlısını çocugunu anlarımda eli silah tutan gençleri gidip ülkeleri için savaşmıyor. ALLAH korusun ülkemiz karışsa ilk bizi vuracak bu hainler. Oy uğruna versinler vatandaşlığı ileride yaşanacakları düşünmeden. Nasılsa milyonlarca oy demek bunlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement