Reyhanlı'da "Hoş Geldin Bebek" Projesi Ziyaretleri Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Reyhanlı'da "Hoş Geldin Bebek" Projesi Ziyaretleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Reyhanlı\'da "Hoş Geldin Bebek" Projesi Ziyaretleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hatay’ın Reyhanlı Belediyesi’nin ilçede ikamet eden ve 0-3 aylık yeni doğmuş bebekleri olan aileler için gerçekleştirmiş olduğu "Hoş Geldin Bebek" projesi ziyaretleri devam ediyor.

26.05.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Reyhanlı Belediyesi'nin ilçede ikamet eden ve 0-3 aylık yeni doğmuş bebekleri olan aileler için gerçekleştirmiş olduğu "Hoş Geldin Bebek" projesi ziyaretleri devam ediyor.

Reyhanlı Belediyesi, bebekleri bir anne şefkati ile karşılayarak, ailelerin bebek sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olmak, anne ve bebek sağlığı konusunda duyarlılık oluşturmak için hayata geçirdiği bir proje olduğunu belirten Reyhanlı Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yumuşak'ın iştirak ettiği ziyaretlerde Haraç, Eker, Şanverdi ve Örün aileleri olmak üzere 7 aile ziyaret edilerek hoş sohbet edildi ve Başkan yardımcısı Hüseyin Yumuşak ailelere bazı tavsiyelerde bulunarak, Ailenin bebek sevincine ortak olundu.

Önceden haberdar edilen aileye yapılan ziyaretlerde ailelere verilen hediyeler, bebek bakım seti, battaniye, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'nin bebek adına düzenlenmiş tebrik mektubu ile birlikte kız bebekler için pembe, erkek bebekler için mavi çanta içerisinde veriliyor. Ziyaret edilen aileler projeden çok memnun olduklarını ve böyle bir uygulama ile devlet büyüklerinin evlerini ziyaret etmesinden çok memnun olduklarını dile getirerek, "Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hediye edilen sette işimize yarayacak çok malzemeler var. Özellikle çocuğumuz için adına düzenlenmiş olan tebrik kartı çok hoşumuza gitti." dediler. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Reyhanlı'da 'Hoş Geldin Bebek' Projesi Ziyaretleri Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement