Reyhanlı'da Ölen 52 Kişi Anıldı, Şehitler Anıtı Açıldı (3) - Son Dakika
Güncel

Reyhanlı'da Ölen 52 Kişi Anıldı, Şehitler Anıtı Açıldı (3)

Chp'li AKGÖL: HÜKÜMETİN NİYETİ FAİLLERİ SAKLAMAK Anma törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte katılan CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, olayın faillerin yakalanmadığını öne sürdü.

11.05.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp'li AKGÖL: HÜKÜMETİN NİYETİ FAİLLERİ SAKLAMAK

Anma törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte katılan CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, olayın faillerin yakalanmadığını öne sürdü.  Akgöl, hükümeti eleştirirken şunları söyledi:

"Şehit annelerinin, Reyhanlı'nın, Hatay'ın, Türkiye'nin başı sağolsun. Burada siyaset yapmak istemiyoruz. Ama katliamın üzerinden bir yıl geçti. Ortada hiç bir fail yok, olayları yönlendirerek failleri saklama niyetinde hükümet var. Bir an önce gerçek faillerin yakalanması için elimizden geleni yapacağız. Bu annelerin acılarını dindirmez, annelerin sevgisini azaltmaz. Bu sevgi ve acının bedeli yok. Ama hükümet her olayda yaptığı gibi bunu da farklı şekilde sindirmeye çalıştı. Hepimiz bu faillerin yakalanması Reyhanlı'nın tekrar huzura kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Reyhanlı'dan Yenişehir'e kadar yolda gördüğünüz 10 kişiden 5'i Suriyeli. Biz kardeşlerimize bir şey demiyoruz. Onlar da mağdur. Ama bu memleketin huzurunu kaçırmaya kimsenin hakkı da yok. Biz buradaki arkadaşlarımız, komşu ülke Suriye'de olan problemin çözülmesi için elimizden geleni yapacağız. Şehit annelerimizin yanındayız. Hepimizin başı sağolsun."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reyhanlı'da Ölen 52 Kişi Anıldı, Şehitler Anıtı Açıldı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement