Reyhanlı'da Üniversitelilerin Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Reyhanlı'da Üniversitelilerin Mezuniyet Töreni

Reyhanlı\'da Üniversitelilerin Mezuniyet Töreni

Reyhanlı'da üniversitelilerin mezuniyet töreniHATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde, Mustafa Kemal Üniversitesi'ne (MKÜ) bağlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

27.05.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reyhanlı'da üniversitelilerin mezuniyet töreni

HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde, Mustafa Kemal Üniversitesi'ne (MKÜ) bağlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi. Törende 200 genç diploma aldı.

MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Duruel, yaptığı konuşmada sadece 60 öğrenci ile bir ilkokulun üst katında başlayan okulun, 20 yılda büyüyerek 7 programda bin 170 öğrenciye ulaştığını söyledi.

4 YILLIK FAKÜLTE TALEBİ

Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Saruhan da fakülte istediklerini belirterek "Reyhanlı'ya lisans düzeyinde eğitim yapacak olan 4 yıllık fakülte kurulması ile ilgili ciddi çalışmalar yaptık. 4 yıllık fakülte için başvurumuz Mustafa Kemal Üniversitesi'nin (MKÜ), eğitim öğretim komisyonundadır. Olumlu sonuç alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

KENDİNİZİ YENİLEYİN

Törene katılan MKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Yusuf Önlen ise öğrencilere kendilerini sürekli yenilemeleri tavsiyesinde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisinden sonra mezun olan 200 öğrenciye plaket ve diplomaları verildi. Daha sonra da öğrenciler kep atarak mezuniyeti kutladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reyhanlı'da Üniversitelilerin Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement