Reyhanlı'da Vatandaşlara Fidan Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Reyhanlı'da Vatandaşlara Fidan Dağıtıldı

Reyhanlı\'da Vatandaşlara Fidan Dağıtıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, ‘Yeşilin Gölgesinde Daha Yeşil Hatay İçin Sizin de Bir Fidanınız Olsun’ projesi kapsamında Reyhanlı’da fidan dağıttı.

02.04.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, 'Yeşilin Gölgesinde Daha Yeşil Hatay İçin Sizin de Bir Fidanınız Olsun' projesi kapsamında Reyhanlı'da fidan dağıttı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolgun, 40 bin servi fidanının toprakla buluşturulduğunu, 10 bin fidanın daha dağıtılacağını ifade etti.

Proje kapsamında ilk fidan dağıtımını Hassa'da daha sonra Yayladağı ve Dörtyol'da gerçekleştirdiklerini belirten Dolgun, "Son olarak Reyhanlı'da çok anlamlı bir meydanda 11 Mayıs Şehitleri Anıtı önünde, Reyhanlı halkımıza fidan dağıtıyoruz. Biz bu kampanya çerçevesinde bu yıl 50 bin fidanı toprakla buluşturmayı düşünüyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 40 bine yakın fidanı toprakla buluşturduk. Daha sonraki yıllarda bu kampanyamız artarak devam edecek. Önümüzdeki sene yaklaşık yüz bin fidan dağıtımı planlıyoruz" ifadelerini kullandı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Reyhanlı'da Vatandaşlara Fidan Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement