Reyhanlı Suriyeli Öğrencilerin Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Reyhanlı Suriyeli Öğrencilerin Mezuniyet Töreni

Reyhanlı Suriyeli Öğrencilerin Mezuniyet Töreni

Suriyeli öğrencilerin mezuniyet töreniHATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde bulunan ve Malezya merkezli Muslim Care Geçici Eğitim Merkezi öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

13.08.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriyeli öğrencilerin mezuniyet töreni

HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde bulunan ve Malezya merkezli Muslim Care Geçici Eğitim Merkezi öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene Hatay Suriye Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Hüseyin Yumuşak ile Muslim Care Geçici Eğitim Merkezi Müdürü Mahmud Hatip ile öğrenciler ve velileri katıldı.

Törende konuşan Muslim Care Geçici Eğitim Merkezi Müdürü Mahmud Hatip, Malezya halkının Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyerek, Türkiye'de 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı olduklarını ve dost ülke Türkiye'nin her zaman anında olduklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malezya'ya gitmesini arzu ettiklerini ifade etti.

Hatay Suriye Dostluk ve kardeşlik Derneği Başkanı Hüseyin Yumuşak ise Suriyelilerin sorunlarının çözümlenmesinde her zaman yardımcı olduklarını ve çeşitli yardımlarda bulunulması amacıyla Kızılay Derneği'nin şubesinin Reyhanlı'da açıldığını belirtti. AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ise eğitim merkezleri açarak Suriyelilerin eğitim ve öğretim görmelerine destek sağladığı için Malezya'daki STK'lara teşekkür etti.

Daha sonra öğrencilerin hazırladıkları oyunların ardından başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reyhanlı Suriyeli Öğrencilerin Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement