Rezidanstaki Kadın Cinayetinin Sanığı: Cin Musallat Olmuş - Son Dakika
Güncel

Rezidanstaki Kadın Cinayetinin Sanığı: Cin Musallat Olmuş

Rezidanstaki Kadın Cinayetinin Sanığı: Cin Musallat Olmuş

Ümraniye'de Fatma Şerban'ı öldürdükten sonra yakalanan Köksal Şahin "Boynumda asılı olan duayı koparıp lavaboya attı. Anladığım kadarıyla ona cin musallat olmuş" dedi.

25.02.2015 14:20  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye'deki bir rezidansta oturan 35 yaşındaki Fatma Şerban'ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme'de yakalanan Köksal Şahin'in ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

"ANLADIĞIM KADARIYLA ONA CİN MUSALLAT OLMUŞ"

Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Köksal Şahin (33), Fatma Şerban'ın kardeşi Sibel Şerban ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada savunma yapan Şahin, Şerban ile zaman zaman görüştüklerini belirterek, "Olay günü 'Senin canın sıkkın. Stresini alayım' dedi. İstemedim. Boynumda asılı olan duayı koparıp lavaboya attı. Yüzü ve tavırları değişti. Anladığım kadarıyla ona cin musallat olmuş. Bana sert sert bakarak, mutfağa gitti ve elinde bıçakla yanıma geldi. Sonra bıçakla bana saldırmaya başladı. İleri geri boğuşurken bıçak kendi karnına saplandı. Hiçbir şey olmamış gibi bana saldırmaya devam ediyordu. Ben de bir taraftan kendimi savunuyor ve kaçmaya çalışıyordum" dedi.

"KELİME-İ ŞEHADET GETİREMEDİ"

O anları anlatmakta zorluk çektiğini ifade eden Köksal Şahin, "Sanki onu çarpan cinler beni de çarptı. Besmele bile çekemedim. Daha sonra beni bırakıp kendini doğramaya başladı. Hatırladığım kadarıyla bıçağı boğazına çekti. Sonra da yere düştü. Arapça bir şeyler söylüyordu. Can çekiştiğini gördüm Kelime-i Şehadet getiremedi. Onun yerine ben getirdim. Yatak odasında bir çarşaf buldum ve sardım. Üzerini kapattım. Bir şişe içki içtim. Kapıyı açıp çıktım" diye konuştu.

'AKIL ZAYIFLIĞI' OLUP OLMADIĞI YÖNÜNDE ADLİ TIP KURUMU'NDAN RAPOR ALINACAK

Evden çıktıktan sonra kendini İzmir Çeşme'de bulduğunu söyelen Şahin, "Kendime geldiğimde perişan bir vaziyette pansiyondaydım. İddia edildiği gibi de Fatma'nın evinden hiçbir şey çalmadım. Kendime geldikten sonra da teslim oldum" dedi. Mahkeme heyeti sanığa Sulh Ceza Hakimliği'nde verdiği ifadesinde Şerban'ı kendisinin öldürdüğü yönündeki beyanlarını sordu. Bunun üzerine Şahin, o ifadelerini kabul etmeyerek duruşmada anlattıklarının doğru olduğunu belirtti. Mahkeme heyeti, Köksal Şahin'in 'akıl zayıflığının' olup olmadığının belirlenmesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

18 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Ümraniye'de bir rezidansta oturan Fatma Şerban'ın cansız bedeni geçtiğimiz yıl Eylül ayında komşuları tarafından bulunmuştu. Polisin olayla ilgili yaptığı soruşturmada cinayeti Şerban ile bir süredir beraber olduğu öğrenilen Köksal Şahin'in işlediği tespit edildi. Köksal Şahin'in binaya giriş ve çıkışı sırasında güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, cinayeti onun işlediğinin delili olarak dosyaya girdi. Fatma Şerban'ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme'de olayın ertesi günü yakalanıp İstanbul'a getirilen Köksal Şahin hakkında "Tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve "Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme", "Hırsızlık" suçlarından da 8 buçuk yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rezidanstaki Kadın Cinayetinin Sanığı: Cin Musallat Olmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ...: aşırı din böyle yapıyo işte 6 23 Yanıtla
  • Ka akıl : Ibreti alem için canlı yayında idam edin artık bıktık bıktık psikolojimiz bozuldu 14 6 Yanıtla
  • suri: Ona bu ifadeyi hazirlatan avukatiyla birlikte hapse atilmali. . 16 1 Yanıtla
  • nuriş: vay arkadaş be ne seneryo oskarlık hemide. Biliyo hükümetin zaaflarını çakaaalll. İçkiyi içmeyeydin belki işin kolaydı ama içki içtim demişsin be gülüm. 15 1 Yanıtla
  • ŞAHAN: ÇOK FİLM İZLEMİŞ. SENARYO ÇOK KLASİK. 9 1 Yanıtla
  • Vatandas : Manyak yolu bulmus deliyim ayagina yatiyo 7 3 Yanıtla
  • çetin karataş: cin bakkaldan istersen verir yanınada kolayı alırsın sonrada cin çarptı diye feryat edersin ayıp yahu 7 1 Yanıtla
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement