Rezvani Beast Alpha Görüntülendi - Son Dakika
Otomobil

Rezvani Beast Alpha Görüntülendi

Rezvani Beast Alpha Görüntülendi

Merakla beklenen Rezvani Beast Alpha yayınlanan bir fotoğraf ile tasarımı hakkında ufakta olsa bilgiler verdi. Sadece 884 Kg ağırlığında olacak olan model 500 Hp güç değeriyle sunulacak. Rezvani Beast Alpha 6 ileri kısa oranlı şanzımanla müşterilere sunulacak. Rezvani Beast Alpha’nın Los Angeles Motor Show’da otomobil severlerin karşısına çıkması bekleniyor. Modelin 0-100 hızlanması sadece 3.2 saniye...

10.11.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merakla beklenen Rezvani Beast Alpha yayınlanan bir fotoğraf ile tasarımı hakkında ufakta olsa bilgiler verdi. Sadece 884 Kg ağırlığında olacak olan model 500 Hp güç değeriyle sunulacak. Rezvani Beast Alpha 6 ileri kısa oranlı şanzımanla müşterilere sunulacak. Rezvani Beast Alpha'nın Los Angeles Motor Show'da otomobil severlerin karşısına çıkması bekleniyor.

Modelin 0-100 hızlanması sadece 3.2 saniye olarak biliniyor. Modelde otomatik şanzıman seçeneği sunulacak. Bunların yanı sıra Rezvani Beast Alpha Klima, hava yastığı, çekiş kontrol ünitesi ve Targa tarzı açılabilir tavan gibi donanımlarla da müşterilerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Rezvani Beast Alpha Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement