Ricardo Quaresma: Porto Taraftarına Teşekkürler, Sözleşmem Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Ricardo Quaresma: Porto Taraftarına Teşekkürler, Sözleşmem Devam Ediyor

Ricardo Quaresma: Porto Taraftarına Teşekkürler, Sözleşmem Devam Ediyor

Ricardo Quaresma, Porto taraftarlarının kendisini takımlarında görme isteği ile ilgili olarak, Porto'nun kendisi için özel olduğunu ancak Beşiktaş ile sözleşmesinin devam ettiğini söyledi.

14.07.2016 22:16  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma Avrupa Şampiyonası'ndan şampiyonlukla ayrıldıkları Portekiz'de açıklamalarda bulundu.

"ŞANS ESERİ ŞAMPİYON OLMADIK"

Yıldız oyuncu Portekiz'in şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde katıldığı gösteride konuştu. Quaresma EURO 2016'da şampiyon olmalarının şans eseri değil büyük bir çalışmanın ardından geldiğini söyleyerek kendisi hakkında Porto'ya dönmesini isteyen taraftarlara da mesaj gönderdi.

"GELECEKTE NE OLUR BİLİNMEZ"

Quaresma, Porto taraftarlarının kendisini Porto'da görmek istemesinin hatırlatılması üzerine "Kimse gelecekte ne olacağını bilmez. Porto benim için her zaman özel bir kulüp olacak. Ama benim Beşiktaş ile bir sözleşmem var." ifadelerini kullandı.

"İYİ ŞANSLAR TELLES"

Quaresma basın mensuplarına yaptığı açıklamada ayrıca Porto'dan ayrılan deneyimli kaleci Helton'un müthiş bir kaptan olduğunu ve kendisine iyi şanslar dilediğini belirterek bir mesajı da Alex Telles'e gönderdi. Alex Telles için Quaresma, "Sana şans diliyorum. Kim Porto'da oynarsa o formayı nasıl temsil edeceğini bilir" ifadelerini kullandı.

(Sporcope)

Son Dakika Spor Ricardo Quaresma: Porto Taraftarına Teşekkürler, Sözleşmem Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement