Rıdvan Dilmen: 3 Gün 3 Gece Oynansa İzlanda Kazanırdı - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: 3 Gün 3 Gece Oynansa İzlanda Kazanırdı

A Milli Futbol Takımının İzlanda'ya 3-0 mağlup olmasının ardından Rıdvan Dilmen, 3 gün 3 gece oynansa İzlanda kazanırdı" şeklinde yorumda bulundu.

10.09.2014 07:43  Güncelleme: 07:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Futbol Takımının İzlanda'ya 3-0 mağlup olmasının ardından Rıdvan Dilmen, telefonla bağlandığı NTV Spor yayınında ay-yıldızlı takımın kötü oyununu değerlendirdi.

"CANER VE GÖKHAN ÇABUK KUCAĞA DÜŞTÜ"

“Uzun yıllardır görmediğimiz kadar kötü bir oyun oldu" diyen Dilmen, "Çok ama çok farklı yönlerini gördüm İzlanda’nın. Kendine güveni olan bir takım. Güçlü. Kenar bekleri ve 10 numaraları müthiş. İzlanda’yı Almanya gibi anlatırken biz de buna izin verdik. Belirgin bir şablonumuz yok. 4′lü mü oynayacağız, 5′li mi belli değil. Danimarka maçındaki şablonu beğenmiş Fatih Hoca ve karar vermiş. Ama savunmanın önünde oynayan isimler benzer isimler. Aynı zamanda Caner ve Gökhan da çok çabuk kucağa düştü." dedi.

"3 GÜN 3 GECE OYNANSA İZLANDA KAZANIRDI"

Dilmen, “İzlanda savunmada hiç zorlanmadı. Biz de hiçbir şey yapmadık. Burak’ın tek pozisyonu var. Rakibin kaçırdıkları var. 3 gün 3 gece oynansa İzlanda kazanırdı. Problem İzlanda’nın çok iyi olmasının yanı sıra bizim de çok kötü olmamızdı. Bireysel, takım ve fiziksel anlamda İzlanda’nın gerisinde kaldık.” ifadelerini kullandı.

"KULÜP TAKIMI OLMANIZ GEREK"

Savunmadaki hatalardan bahseden Dilmeni “3′lü oynamak kolay bir şey değil. Ömer Toprak 4′lü oynayan bir stoper. Mehmet Topal Fenerbahçe’de 4′lü oynayan bir savunmanın önünde oynuyor. Bir anda böyle bir organizasyona geçemezsiniz. Kulüp takımı olmanız gerek. Çok uzun bir süreç. Çalışmadan oynadığımız bir sistemin problemini yaşadık.” die konuştu.




Rıdvan Dilmen: 3 Gün 3 Gece Oynansa İzlanda Kazanırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: 3 Gün 3 Gece Oynansa İzlanda Kazanırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 42: kanser ettilerr aksamıı millettii buneyaaa 12 0 Yanıtla

Advertisement