Rıdvan Dilmen'den Ali Palabıyık'a Sert Sözler! 'Eve Gittiğinde...' - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'den Ali Palabıyık'a Sert Sözler! 'Eve Gittiğinde...'

Rıdvan Dilmen\'den Ali Palabıyık\'a Sert Sözler! \'Eve Gittiğinde...\'

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Beşiktaş seyircisi önünde ağırladığı Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak elendi.

06.02.2017 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Beşiktaş seyircisi önünde ağırladığı Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak elendi.

NTV Spor canlı yayınında konuşan Rıdvan Dilmen, gerilimi yüksek düzeyde olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini yorumladı.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi yorumları

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Advocaat'ı öven Rıdvan Dilmen, "Öncellikle devrede ben Advocaat, van Persie ve Şener'i çıkartmalı dedim. van Perise ile muhtemelen konuştu ve kimseye dokunmadı. Vodafone Arena'da ilk galibiyeti aldı ve bunu Persie golüyle kazandı. Bizim doğru gördüklerimiz Advocaat'a doğru gelmeyebilir." diye konuştu.

'HAKEM MAÇI YÖNETMEDİ, İDARE ETTİ'

Ali Palabıyık'ı eleştiren Dilmen, "Beşiktaş'ın şanssızlığı kendisine güvenmeyen bir takım ile karşılaştı. Oyuncular gidelim ve kendimizi gösterelim dediler. 99 dakika maç oynandı ama en çok faul yapılan, hakemin yönetmekten çok idare ettiği bir maçı Fenerbahçe kazandı. "Beşiktaş, Kayserispor maçındaki Fenerbahçe'yi 10 kişi yakalasa dörtlük yapar. Fenerbahçe takımı biz bu kadar kötü değiliz ve lideri burada yeneriz mantığıyla çıktığı maçı kazandı. Kırmızı kart sonrası fiziksel ve taktiksel dengeler değişti. Bugün herhangi bir takımı yense bu kadar etkili olmazdı. Çok tuhaf bir maçtı. Hakem çok sakindi. Soyunma odasına gittiğinde muhtemelen ben iyiyim diye düşünecek ama eve gidip baktığında iyi olmadığı görecek. Aslında maçın gidişatına göre Oğuzhan - Alper arasında ve Tosic - Robin van Persie arasında yaşananlara baştan sarı karf gösterse olaylar buralara gelmeyebilirdi." ifadelerini kullandı.

'ERMAN HOCA TELEVİZYONDAN KONUŞTU AMA..'

Erman Toroğlu'na da göndermede bulunan Dilmen, "Galatasaray ve Beşiktaş elendi. Fenerbahçe zor bir deplasmanda iyi müdahelede ederek kazandı. Ali Palabıyık'ın ikinci derbisi bu maç... Hangi mantaliteyle çıktığını bilmiyorum. Erman hoca televizyondan konuştu ama hakem orada yaşadı. Yardımcı hakem hemen bir şeyler söyledi. Şener kesin atılmalıydı bence kırmızı karttan... Hakem hataları vardı. Lens'in attığı gol öncesi düdüğü çalmıştı. Bu maçın kahramanı olabilirdi hakem... Tak-tak ile girse maça özgüveni gelecekti. Oyunu yürekli yönetti ama pozisyonlarda vermedi. Oyunun akışında kendine güveni vardı. Skrtel'ın kolu kapalı yani görüyor ama baskı altında kalmadı." sözlerini sarf etti.

'HAKEM TOSİC'İN POZİSYONUNU NET GÖRMEDİ'

Tosic'in kırmızı kartını değerlendiren Dilmen, "Van Persie, Tosic'e topsuz alanda vurdu mu bilmiyorum. Tosic'in şanssızlığı hakem topsuz alanda yaşanan o faul pozisyonu çok net görmedi. Pozisyon gözünün önünde oldu ve vurdu. Van Persie kırmızılık mı sarılık mı faul yaptı onu göremedim." diye konuştu.

Kaynak: Futbolarena.com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'den Ali Palabıyık'a Sert Sözler! 'Eve Gittiğinde...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement