Rıdvan Dilmen: Hakem! Sanane Fenerbahçe'nin Kötü Oyunundan - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Hakem! Sanane Fenerbahçe'nin Kötü Oyunundan

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, "Hakemin Faty'yi ikinci sarıdan atması gerekiyordu ama bir tane attı diye ikinciyi atamadı. Hakem! Sanane Fenerbahçe'nin kötü oyunundan" yorumunu yaptı.

12.02.2017 09:16  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçının ardından 88. dakikada hakem Halil Umut Meler'in verdiği penaltıya Rıdvan Dilmen'den de tepki geldi.

Maç sonrası NTV Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin hakem yüzünden 2 puan kaybettiğini söyledi.

"SANANE FENERBAHÇE'DEN!"

"Hakemin Faty'yi ikinci sarı karttan atması lazım. Bir tane attın diye ikinci kırmızı kartı vermeyecek misin? Hakem! Sanane Fenerbahçe'nin kötü oyunundan. Yardımcı hakem, orta hakemin görmediği penaltıyı veriyor. Fenerbahçe kötü oynayabilir ama hakem sanane bundan."

"ADVOCAAT'IN HATALARI..."

"Antrenör bütün maç boyunca şahane bir ortam olmasına rağmen Sow ve Aatif'a dayandı, tebrik ederim. Garibim Alper geldiği günden bu yana en iyi topunu oynadı. Tabi ki Fenerbahçe'yi eleştirebiliriz niye 2'yi bulamadın ve rakibi oyunda tuttun diye. Bursaspor seyircisi de bu oyunun ardından hep oyunda tuttu kendisini."

"HAKEM 2 PUANI FENERBAHÇE'NİN CEBİNDEN ALDI"

"Doğaçlama gelen bir şey yoktu maçta. Maç başlayamıyor, pet şişe yağıyor. Abartılı gerginlik var. Bursalı oyuncu İnstagramda Fenerbahçe'ye yapılan faulü koyuyor. Bakın bunlar mazeret değil belki ama bazen, bazı şeyler mazerettir. Hakem Fenerbahçe'nin cebinden 2 puanı aldı. Bursaspor'da maçın başında genç oyuncu uçarak giriyor. Faty ikinci sarıdan atılmalıydı. Normal şartlarda Bursaspor en az 9 kişi kalmalıydı maçta. Ancak hakem bir oyuncu attı diye nedense göstermedi."

Rıdvan Dilmen: Hakem! Sanane Fenerbahçe\'nin Kötü Oyunundan
Kaynak: Futbolarena.com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Hakem! Sanane Fenerbahçe'nin Kötü Oyunundan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement