Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a transfer önerisi: Ben olsam hemen Elneny'i alırım - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a transfer önerisi: Ben olsam hemen Elneny'i alırım

Süper Lig'de yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın transfer etmesi gereken oyuncuyu söyledi. Beşiktaş'la yollarını ayıran Mohamed Elneny'nin sarı-kırmızılı takıma transfer olması gerektiğini savunana Dilmen, Galatasaray'ın transferde geç kaldığını belirtti.

11.09.2020 14:12  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de başlayacak yeni sezon öncesi Galatasaray'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın geçen sezona göre daha zayıf bir kadroya sahip olduğunu belirten Dilmen, "Galatasaray'dan ayrılan oyuncular, Galatasaray için kayıp. Gidenlere ve gelenlere baktığımızda, Galatasaray'ın şu anda geçen seneden daha zayıf bir kadrosu var. Fatih Hoca'nın muhakkak listesi vardır, kulübün de planları vardır ama şu anda geç kalmış durumdalar" dedi.

"ELNENY KARAKTERLİ OYUNCU"

Mohamed Elneny'nin Beşiktaş için büyük kayıp olduğunu ve Galatasaray'ın bu oyuncuyu alması gerektiğini belirten tecrübeli futbol adamı,"Yabancı oyuncularda feda falan yok. Hiçbiri "Yazık bunlara" demez, alırlar parayı. Sergen Yalçın'ın oyun tarzına baktığımızda farklılık gösteren bir oyun değil. Bana göre en büyük kayıp Elneny'dir. Galatasaray olsam hemen Elneny'i alayım derim. Karakterli de bir oyuncu" şeklinde konuştu.

"SERI'Yİ NEDEN ALAMADILAR, MERAK EDİYORUM"

Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılıların Jean-Michael Seri'yi yeniden almamasına şaşırdığını belirtti ve "Kulüplerin hiçbir hazırlığı yok. Eski kariyeri çok iyi diye oyuncu alıyorlar. Galatasaray, Seri'yi neden alamadı, onu merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen\'den Galatasaray\'a transfer önerisi: Ben olsam hemen Elneny\'i alırım

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a transfer önerisi: Ben olsam hemen Elneny'i alırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • AZ : o kadar biliyorsan fener e al. kendi önünden ye yoksa fatih döver seni. 8 0 Yanıtla
  • kartal: bunu soylemek için nekedar para aldın şeytan 7 0 Yanıtla
  • 2425: Burnunu bi ona sokmadigin kalmisti kardes gs senden akilmi alacak. Gundemde kalacaksan git fb ye akil ver sen. 6 0 Yanıtla
  • Yavuz : aklını fenere sakla antika 4 0 Yanıtla
  • fikret: yavv sen kimsin yaa sen git 7ernerbahçeye akıl ver.. kamil... 4 0 Yanıtla
  • yaptırmadılar, ettirmediler, öttürmediler..: napcan elin kıllısının peşine düşmüşsünüz. evde avradlarınız napıyor da elin adamlarını almaya kalkıyonuz? 3 0 Yanıtla
  • Çok bilgiç: İyi de Ali başkanın Fener'e alsın, burası Galatasaray çöp adam almayız,kiralık beyine ihtiyaç yok sen git Fenerbahçe ye topçu beğen, deniz turuc için yılın transferi olur dedin fos çıktı, bırak artık emekli ol şeytan Rıdvan abi 2 0 Yanıtla
  • Tatar: Bu kadar para vericegine baş belası belhanda yi o bölgede oynat belki tutar da bir işe yarar 2 0 Yanıtla
  • ohaaa: josef ondan iyidir 1 0 Yanıtla
  • Ccc: Öyle karaktere 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement