Rıdvan Dilmen'den Pereira'ya: Allah Aşkına Bu Kadar Ofansif Oynatma - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'den Pereira'ya: Allah Aşkına Bu Kadar Ofansif Oynatma

Rıdvan Dilmen\'den Pereira\'ya: Allah Aşkına Bu Kadar Ofansif Oynatma

Ünlü futbol yorumcusu, Shakhtar Donetsk maçları öncesi Pereira'yı Fenerbahçe'yi fazla ofansif oynatmaması yönünde uyardı.

28.07.2015 14:18  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turundaki Shakhtar Donetsk maçları öncesi Sarı-Lacivertli takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, teknik direktör Vitor Pereira'yı o konuda uyardı.

"FENER'İN FİZİK GÜCÜ YETMEYECEKTİR"

Dev maçlar öncesi değerlendirmelerde bulunan Dilmen, " Fenerbahçe'nin bekleri hücumcu bekler. Pereira'da şunu gördüm, iki bekini orta sahada oynatıyor. Souza'yı iki stoperin arasına koymuş durumda. 3-5-2'yi tersten oynuyor aslında. Bu yorucu bir takım bu takım. Fizik gücü yetmeyecektir, çünkü ekonomik oynamak için taktiksel değişikliklere ihtiyaç vardır." dedi.

"ALLAH AŞKINA BU KADAR OFANSİF OYNATMA"

Usta yorumcu, "Pereira'yı görsem, 'Allah aşkına Shakhtar maçında bu kadar ofansif kadroyla oynama' derim. Pereira'nın çok hafife almaması lazım Türkiye'yi. Nani ve Van Persie iyi transferler ama yıldızların çevresi iyi değilse işi çözemezsiniz. Hagi bir dönem çok parlayamıyordu. Alex de öyleydi. Takım olgusunu kolay yakalayabileceklerini düşünmüyorum. Fenerbahçe 3'er puan yazarak devam ederse de şaşırmam ama kötü başlarsa da şaşırmam." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE ÇİFT YÖNLÜ OYUNCU ALMALI"

"Kadroya bakınca problem yok." diyen Dilmen, "Kaleci, savunma ve forvetler oldukça iyi. Ama orta sahaya bakınca Souza dediğimiz Cristian ile Mehmet Topal arası bir oyuncu. Hakkını veren iki yönlü oyuncu olmak zor. Mehmet Topal iki yönlü değil. Souza da iki yönlü değil. Diego da değil. İki yönlü dediğin oyuncu Emre Belözoğlu'dur. Rakitic mesela, Iniesta'nın iyi hali, Modric. Bunlardır iki yönlü oyuncular. Fenerbahçe böyle bir oyuncu almak zorunda. Bunun için de ilerideki isimlerden feragat etmesi lazım." dedi.

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'den Pereira'ya: Allah Aşkına Bu Kadar Ofansif Oynatma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • MEHMET: Papağan Rıdvan tutuşmuş korkunun ecele faydası yok 4 10 Yanıtla
  • Genç fb: Ulan seytanmısın cınmısın nesin sen bir fenerli olarak aziz yıldırım ridvan mahmut usluuuuuuuuuuuuuuuuuuu hepinizden nefret ediyorummmmm geberin gidin 3 6 Yanıtla
  • ali killi: Allah askina bi sus keci sakal ridvan...susssssssss 2 4 Yanıtla
  • ali killi: Susssss lan sussssss 2 3 Yanıtla
  • gerckci: Çok zor bi durum allah yardımcıları olsun 3 0 Yanıtla
  • bilge yuzarsif: Heee bir transfer daha noooluurrr nooluuurr.ogretmenim valla ben yapmadimmm.noolurr nooluurr messi gelsinn 2 1 Yanıtla
  • beybi: Kapa ceneni ve guzel seyler duşun..yarin tarih seni cesur kahin yine uydurdu yazacak 2 1 Yanıtla
  • dostum: O kadar cok biliyorsan seni de transfer etsinler.. 2 0 Yanıtla
  • atma olum..: Rıdvan teknik direktor sen olmaliydin.hakkini yemişler bence 1 0 Yanıtla
  • crazy: İ no negatifyorum bebiy..noo var moral morall..yes dostum 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement