Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Anca Şut Atar - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Anca Şut Atar

Fenerbahçe-Akhisar maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertliler için "Bu orta sahanın üretme şansı yok. Anca şut atar" diyerek acı bir tespitte bulundu.

05.10.2015 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Akhisar Belediye ile 2-2 berabere kaldı. Rıdvan Dilmen, Ntvspor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol adlı programda berabere biten maçı değerlendirdi. Dilmen, 2-0'dan maçı rakibine veren sarı-lacivertli takım için "şut atacak gücü yok" ifadesini kullandı.

"FENERBAHÇE HER AMAÇA AYRI FORMATLA ÇIKIYOR"

Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe olarak yedek kulübende oyunun tutabileceğin ve ileri götürebileceğin oyuncuların var. Cihat Arslan oyuncu değişikliklerinde çok doğru hamleler yaptı. 7 günde 3 maç oynayan Fenerbahçe 7 gol yedi. Mental olarak da fiziksel olarak da takım bunu kaldıramadı. Fenerbahçe her maça ayrı formatla çıkıyor. Pereira öyle bir takım istiyor ki; Sürekli basan, ısıran... Öyle bir oyun istiyorsan o zaman sana 8 oyuncu değişikliği lazım." dedi.

"BU TAKIM ANCA ŞUT ATAR"

Akhisar'ın ikinci yarı Molde'nin aynısını oynadığını söyleyen Dilmen, " Mehmet Topal, Ozan, Josef son yarım saat oynadı. Bu takım anca şut atar. Bu orta sahanın üretme şansı yok. Şener artık gitmiyor. Çocuk gidemiyor, vücut gitmiyor. Nasıl Alper'le başladıysan Gökhan'la da başlayabilirsin. Pereira, Diego ile van Persie arasında tercih yapıyor. Fernandao görevini yapıyor." dedi.

"TAKIMIN KONDİSYONU EKSİK"

Fenerbahçe'nin ekonomik oynamak zorunda olduğunu belirten Dilmen, "Fenerbahçe'nin fiziksel anlamda fizikli oyuncular olduğunu düşünüyorum. Ancak kondisyonu eksik" şeklinde konuştu.

"GÖKHAN GÖNÜL'Ü KAZANMALI"

Teknik direktör Vitor Pereira'nın Gökhan Gönül'ü bir an önce kazanması gerektiğini vurgulayan Dilmen, Şener'in deparlı bir oyuncu olduğu için çok yorulduğunu belirtti.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Anca Şut Atar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Anca Şut Atar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fb li sarı sinan: ya kardeşim bu ne yaa o kadar transfer yaptık yine tırt bırakın artık hakem eleştirmeyi akhisar ın penaltısı buz gibide penaltı çıkıp adam gibi oynayın. 15 1 Yanıtla
  • ANTEPLİ: H.ali kaldırım sol bek, caner sol kanat - gökhan gönül sağ bek, sener sağ kanat ve çift forvet oynat bu takımı orta manyağı yapar rakibi kanatlardan da kolay kolay pozisyon vermez. Belki bana gülenler olabilir ama bir kere oynatsa görürsünüz farkı... 6 0 Yanıtla
  • hasta fb li: yalanci seytan 0 5 Yanıtla

Advertisement