Rıdvan Dilmen: Pereira Bu Ligi Yunan Ligi Sandı - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Pereira Bu Ligi Yunan Ligi Sandı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'yı "Bu ligi Yunan Ligi zannetti herhalde" diyerek eleştirdi.

17.04.2016 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Mersin İdman Yurdu'nu 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Pereira bu ligi Yunan ligi zannetti herhalde" diyerek sarı lacivertlilerin Portekizli teknik adamını eleştirdi.

"FENERBAHÇE, BAŞINA İŞ ALDI"

Dilmen, "Fenerbahçe golü yiyerek başına iş aldı. Van Persie, Nani, Mehmet Topal ve Gökhan bugün etkisiz gününde. Josef de Souza bugün biraz hareketli. Ama Fenerbahçe bugün mutlaka kazanması gereken maçta bu kadar defansif bir takımla oynamamalı. 11'ler geldiği zaman Topal ve Souza'yı bir arada gördüğün zaman 'Eyvah' diyorsun. Bu tarz maçlardı 2-3 farkla kazanman lazım." ifadesini kullandı.

2. YARI DEĞERLENDİRMESİ

Usta yorumcu "Maçın mutlak favorisi Fenerbahçe'ydi. Maçtan önce Ümit Özat, lise 3'te okuyan bir çocuğu oynatacağını söylemişti. Mersin ligi kafada bitirmiş. 3 tane de ilk 11 oyuncusu yok. Korner olmasa, pozisyonları bile yoktu." dedi.

"TARAFTAR BÖLÜNMÜŞ"

Rıdvan Dilmen "Van Persie de, Fernandao da gol atsa, taraftar mutsuz. Elindeki Galatasaray maçını kazanamadı. Beşiktaş'ın durumu, psikolojik bir bozukluk yaratıyor. Taraftar aslında, 6-7 yılda biraz bölündü. Bir dönem işin içine siyaset girdi. Bu tribünlerin tepkileri, sonuca göre değişmeye başladı. Bir grup yönetimini destekliyor, diğeri protesto ediyor. Maçla ilgili söyleyecek bir şey yok. 5 gol olmasına karşın keyifsiz bir maçtı." ifadelerini kullandı.

"BU LİGİ YUNAN LİGİ ZANNETTİ"

Dilmen, "Pereira muhtemelen, geçen hafta atamadıklarımızı bu hafta attık diyecek. Hatta belki bu hafta daha fazla pozisyon bulduk diyecek. Bu ligi Yunan ligi zannetti. Bu ligde sert maçlar var. Fenerbahçe'de oyuncular şampiyonluk yarışından uzaklaştığını biliyorlar ama belki Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'a puan kaybedeceğini düşünüyor olabilirler. Akhisar-Beşiktaş maçının sonucuna göre iş şekillenir. Taraftar takımı koptu görüyor." dedi.

"BİR GÜN İTMELER, BİR GÜN ÖPMELER!"

Yorumcu Dilmen, "Takımda oyuncular bir gün birbirlerini itiyor, bugün öpüyor. Bunu anlamadım. Pereira ile Van Persie'nin bugün sarılmasının altında bir mesaj var. Ama taraftar o anı yuhaladı. Gökhan Gönül'ün demeçleri doğru değildi. Kendisinin iyi oynadığını biliyordu. Paralarımız yatıyor diyerek, çok para alan oyuncuları hedef gösterdi." sözlerini ekledi.

Rıdvan Dilmen: Pereira Bu Ligi Yunan Ligi Sandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Pereira Bu Ligi Yunan Ligi Sandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • BEYKOZLU: ne LIGI ZANNEDICEKTI BI SOYLESENE YAAA INGILTERE LIGIMI ZENNEDICEKTI ))) BENDE FENERLIYIM RIDVAN BOŞ KONUSUYORSUN MADEM KONUSUYORSUN GIT SEN TEKNIK TREKTOR OL BASINA ORDAN MILYON DOLARLARI ALMAK KOLAY KONUS KONUS HERGUN AYNI MUHABBETTEN BASKA BISEY KONUSULMUYOR futbOL BIR KUMAR OYUNUDUR HER TURLU PARA KUMAR KAZANDIKLARIDA KUMAR PARASI DUNYA FUTBOLU RESMEN KUMARLA DONUYOR o YUZDEN FUTBOLDAN TAMAMEN UZAKLASTIM DAHA MACLARA BILE GITMIYORUM BEBEGIM. 6 0 Yanıtla
  • CİMBOM: Şeytan ağlama.Sen orda ntv spor yorumcusu sun .Fenerbahçe tarafına oynama tarafsız ol. 4 1 Yanıtla
  • NY: Rıdvan yapma böyle kalan maçlarda TFF satılmazsa şampiyon fener olur .Senide gördük . 1 0 Yanıtla
  • Polat: Türk ligi yunanda liginde geri Kuş beyınli 0 0 Yanıtla
  • tarkoski,: ne istiyorsunuz adamdan ayıp bende fenerliyim gayet iyi 0 0 Yanıtla
  • .....: Rıdvan fenevin teknik direktörlüğüne oynuyor.......görün bakın yakında azize çağırır rıdvanı 0 0 Yanıtla

Advertisement