Rıdvan Dilmen: Diego'nun Anası Ağladı - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Diego'nun Anası Ağladı

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Shakhtar maçını değerlendirirken "Pereira'nın çok ciddi yanlışları var. Diego'dan sol açık olmaz. Adamın anası ağladı." dedi ve Portekizli hocayı eleştirdi.

29.07.2015 08:48  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynadığı mücadeleyi değerlendirdi.

"VOLKAN VE RAKİBİN BECERİKSİZLİĞİ"

Deneyimli yorumcu, 0-0'lık skor için, "Fenerbahçe için ilk devrede şahane bir skor ortaya çıktı. Fenerbahçe ilk yarıda turu kaybedebilirdi. Ancak Volkan ve rakibin beceriksizliği sayesinde maça ortak kaldı" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE İÇİN ŞAHANE SKOR OLDU"

"Fenerbahçe için şahane bir skor oldu" diyen Dilmen, "Açıkçası bütün hafta boyunca yorumlar yapıldı, dinledik. İnsanlar Shakhtar Donetsk'i ve Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyorlarmış. Shakhtar Donetsk, Lucescu ile birlikte gelen bir futbol kültürü var. Organizasyonu mükemmel bir takım. İlk yarı Fenerbahçe için şahane bir skor oldu. Normalde Shakhtar Donetsk ilk yarıyı 3-1 önde bitirirdi. Volkan Demirel'in konsantrasyonu çok yüksekti."

"PEREIRA'NIN YANLIŞI VARDI"

Gökhan'ın sakatlığının büyük bir sürpriz olduğunu belirten Dilmen, "Shakhtar Donetsk'in Ukrayna'daki maçta da farklı bir görüntüde olacağını sanmıyorum. Topu hep kontrol etmek isteyen bir takım var. Gökhan Gönül'ün sakatlığı, Şener'in cezası Fenerbahçe için sürpriz oldu. Fenerbahçe'de meziyetli oyuncular var. Fenerbahçe, Volkan Demirel'in etkisi ve rakibin beceriksizliğiyle maça ortak duruma geldi. Pereira'nın planlamasında çok ciddi bir yanlış var. Mutlaka bir orta saha oyuncusu koyması lazımdı." diye konuştu.

"ÇILGINCA SİSTEM"

"Pereira'nın takımı çok fazla pozisyon vermesine rağmen sistem değişmedi. Bu taktikle devam edecek. Fenerbahçe böyle oynayacaksa bir değil iki orta saha oyuncusuna ihtiyacı var. Fenerbahçe'nin oynadığı sistem günümüzde artık geçerliliğini yitirmiş çılgınca bir sistem. Fenerbahçe'nin bu oyun yapısıyla bir çok yıldızı 11 dışında kalır. Diego'dan sol açık olmaz. Diego'nun anası ağladı." dedi.

Rıdvan Dilmen: Diego\'nun Anası Ağladı

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Diego'nun Anası Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • mhmt: Fanatik bir Galatasaray taraftarıyım ve bu Rıdvandan nefret ediyorum o kadar iyi biliyorsa çıksın teknik direktörlük yapsın eleştirmek en kolayı kaypak herif dünyanın parasını alıp bitmiş bir maç üzerine yorum yapıyor. 8 6 Yanıtla
  • Gürkan: Rıdvan senide gördük 10 maç sonra istifa ettin 8 4 Yanıtla
  • Çatı: deneyimli yorumcu ne demek birisi açıklayabilirmi :) 10 1 Yanıtla
  • cimbom43: fenerin yıldızları elinde patlamaya başladı sönmüş yıldızlar 4 5 Yanıtla
  • SEYFO FB: madem o kadar biliyotun niye t.direkdör değilsin bu işleri bilmosun rıdvan... 7 2 Yanıtla
  • Zulfu Yuksel: Emre yi cok arar fenerbahce ..!.. Ama yook van persie niz var artik ..! 1 5 Yanıtla
  • baskaleli: Bir Vanlı olarak persii ile gurur duyoyorum.guzel memleketimi cok iyi savunuyor 1 4 Yanıtla
  • Mert : Doğru 4 0 Yanıtla
  • Yakari: Ridvan Teknik direktörlüğü zamanında gayet başarılıydı inanmayanlar arastirabilir 10 maçta kaç galibiyet almış rıdvan hocanın takımı. Futbol oynadığı zamanlarda da efsaneydi eskiler bilir 2 0 Yanıtla
  • MUSTAFACAN: AGA HASAN ALİ SAĞ AYAĞI YOK HASAN ALİYE DE SUÇ BULAMAZSIN.MERİLES İ OYNAT EN AZINDAN PAS YAPARDIK DEFANSTA 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement