Rıdvan Dilmen: Prandelli Dönemi Sona Ermiş - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Prandelli Dönemi Sona Ermiş

Galatasaray-Kasımpaşa maçının devre arasını % 100 Futbol'da değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılılarda Prandelli devrinin sona erdiğini söyledi.

31.10.2014 21:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray- Kasımpaşa mücadelesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve sarı-kırmızılılarda Cesare Prandelli devrinin 'sona erdiğini' söyledi. Dilmen, bir maç öncesine göre ilk 11'den bu kadar oyuncu değiştirilmesinin hocanın etkisini sıfırlayacağını kaydetti.

"PRANDELLI'NİN GALATASARAY'LA İLİŞKİSİ BİTMİŞ"

Tecrübeli yorumcu, "Bir takım bir önceki maçtan 7 farklı oyuncu ile oynuyorsa, bir gariplik vardır. Teknik direktör ile ilgisi kalmamış Galatasaray'ın. Prandelli'nin, Galatasaray ile ilişkisi bitmiş. Geçen haftadan 7 farklı oyuncu oynatıyorsan, teknik direktör ile ilgili yorum yapmamak lazım. Bitmiş teknik direktör. Sabri'yi oynattığın anda, bütün takım, 'demek bizim teknik direktörümüz Prandelli değilmiş' diyecek." dedi.

"GARİP ŞEYLER OLUYOR"

Sneijder'in neden ilk 11'e alınmadığıyla ilgili konuşan Dilmen, "Sneijder'in eşinin yemeğe davet edilmemesi biraz asrapagas gibi. Ben böyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Rahatsız oldu tabii, bütün yabancı oyuncular 3 günlük kamptan rahatsızdır. Galatasaray'da garip şeyler oluyor." diye konuştu.

Rıdvan Dilmen: Prandelli Dönemi Sona Ermiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Prandelli Dönemi Sona Ermiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 1905: azizin uşağı sen 20 senedir fenerin takımlarını kim kuruyor onu söyle. gol de ofasyt diyorsun Galatasaray a gelince ofsayt ama fenerin olmayan penaltısı tartışılır dedin geçen hafta. az bi tarafsız ol 13 3 Yanıtla
  • tnt: adamlar zaten kovacaklarda tazminat paraları yok 7 5 Yanıtla
  • DARENDE-AYVALI: ULA RIDVAN DILMEN SEN DEGILMISIN FENERBAHCE YOUNG BOYS'LA SAMPIYONLAR LIGI PLAY OFF MACI OYNARKEN TV'DE YORUMLARKEN ADAMLARA YOUNG BOYS TAM BIR ANTRENMAN TAKIMI, KOY TAKIMI DEYIP DURUYORDUN. NE OLDU YOUNG BOYS SENIN FENERI BOZGUNA UGRATTI. KUSURA BAKMA AMA PRANDELLININ YERINDE SEN OLSAN NE YAPARDIN. ADAMIN UZERINDE INANILMAZ BASKI VAR. EE BIRDE GS'DEKI OYUNCULAR MAL OLURSA. PRANDELLI'DE CESITLI VARYOSYANLARI DENEMEK ZORUNDA KALIYOR. RIDVAN EFENDI SEN SANKI TAKIM CALISTIRDIN DA ATIP TUTUYORSUN. 7 3 Yanıtla

Advertisement