Rıdvan Dilmen: Talisca Sokak Kedisi Gibi - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Talisca Sokak Kedisi Gibi

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Akhisar Belediyespor maçının ardından Talisca için "Tam bir sokak kedisi gibi. Her yere koşuyor, saldırıyor." dedi.

19.09.2016 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup ederken, NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in başlıca açıklamaları şöyle:

"ATIBA'YI BEĞENMİYORUM"

"2 maçtır Atiba'nın performansını beğenmiyorum. Gökhan ile kayboldu gitti Atiba. Oğuzhan ile iyi bir ikili oynuyor Atiba. Maçı izleyen biri Gökhan'a 3 puan verir, Atiba'yı görmemiştir."

"TALISCA TAM BİR SOKAK KEDİSİ GİBİ"

Talisca için Rivaldo benzetmesi vardı, doğru. Tecrübe kazandıkça geçebilir de. Talisca ligimizin dengesini bozar. Bu Talisca tam bir sokak kedisi gibi. Her yere koşuyor, saldırıyor."

"EN İYİSİ GÖKHAN İNLER"

"2-0'lardan nefret ederim. Beşiktaş 3. golü bulmalıydı. Sahanın en iyisi Gökhan İnler. Quaresma benim beklentimin çok ama çok altında kaldı. Şenol Güneş'in de çok memnun olduğunu düşünmüyorum."

"QUARESMA KALİTESİNİN ALTINDA"

"Quaresma benim beklentimin çok altında. Kalitesinin de altında. Quaresma keyfe çıkmış gibiydi. Çok uzun bir maraton var. Düşüşler olacak."

Rıdvan Dilmen: Talisca Sokak Kedisi Gibi

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Talisca Sokak Kedisi Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement