Rıdvan Dilmen: Tolgay, Trabzonspor'u Bayılttı - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Tolgay, Trabzonspor'u Bayılttı

Rıdvan Dilmen: Tolgay, Trabzonspor\'u Bayılttı

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-0 yendiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Tolgay için "Trabzonspor'u bayılttı. Xavi gibi oynadı." sözleriyle genç oyuncuya övgü yağdırdı.

04.05.2015 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 2-0'la geçerek liderlik koltuğundaki yerini garantilerken Rıdvan Dilmen, dev maçı değerlendirdi ve siyah-beyazlı oyuncu Tolgay Arslan'ı yere göğe sığdıramadı.

"TRABZONSPOR'U TOLGAY BAYILTTI"

Sabah gazetesi yazarı Rıdvan Dilmen, bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazıda şunları ifade etti; "Karşılaşmadan önce yoruma bir futbolcu ile başlamak gerek... 29 hafta geride kaldı ben böyle iyi bir orta saha oyuncusu daha izlemedim. Tolgay Arslan, müthiş bir futbol ortaya koydu. Savunmada vardı, sakindi... Tempoyu bir oyuncu ancak bu kadar güzel ayarlar... Dik oynadı, top kazandı. Buna katkı sağlayanlar var mıydı? Vardı, o da Sosa... Demba Ba, gole rağmen biraz daha hareketli olsa skor daha farklı olabilirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic'in de hakkını vermek gerekir. Kadrosunda o kadar problem var ki... Necip yok, Ersan'ın sakatlıktan sonra problemi var. Buna rağmen Bilic tüm hesaplarını yapmıştı, maçtan önce de kafasında iyi oynamıştı. Trabzonspor gelmemeye başlayınca da risk aldı. Aslında Mustafa ve Opare'yi çıkarıp daha önce de risk alabilirdi ama orta saha emniyetini bozmak istemedi. Trabzonspor'u Tolgay bayılttı. Avrupa'da pas yapan takımlara koy hiç sırıtmaz. Xavi gibi oynadı. Rakibi fizik ve moral olarak bitirdi. Kendi takımının moralini de yükseltti. Atiba'nın da bir katkısı var. Günümüz futbolunda orta saha futbolcularının etkisi büyük.

"BILIC'İ KUTLAMAK GEREK"

Bilic'i de kutlamak gerek. Cenk sevdiğimiz bir kardeşimiz ama Günay'ı kesmedi. Tolga da dönse kesmez. Baktığımız zaman daha düne kadar Opare diye bir oyuncu Beşiktaş'ta yoktu. Atınç listede yoktu. Tolgay yoktu... Mustafa ilk 11 oyuncusu değildi. Bilic bunların hepsini takıma monte edip vazgeçilmezler arasına aldı.

"AYKUT VE HAKAN İYİ OYNADI"

Trabzon da irdelenmesi gereken bir takım. İki yabancıyla oynadılar. Pek çok oyuncu ortalarda yok. Formda da değillerdi. Aykut ve kaleci Hakan iyi oynadı. Beşiktaş, Gaziantep maçını da rahat kazanacaktır. Çünkü takıma dönecek oyuncuları var. Onlarla daha da güçlenecek. Zor görünen maç Trabzonspor'du. Çünkü hem zor bir deplasman hem de güçlü bir takım. Beşiktaş, sezon itibariyle şampiyonluk yarışında sonuna kadar var olduğunu kanıtladı. Türk Telekom Arena'ya da "Kazanırsam şampiyon olurum" havasında gidecektir."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Tolgay, Trabzonspor'u Bayılttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hdppp: Hdp ye Oy verin yoksa PKK Canızı yakar 2 31 Yanıtla
  • pompacı: Buda akp yalaması 2 7 Yanıtla
  • Kadirizim: Tolgay müthiş transfer 9 0 Yanıtla
  • muslum baba: Besiktasi tenzih ediyorum galibiyeti sonuna kadar haketti. Şike arayanlar trabzonun aksamki oyununa baksin. Trabzon seyircisi bile yuhalamaktan sesi kisildi. 1 1 Yanıtla
  • h.k.trabzon: balıkesir. . . . erciyes. . . rize . . . küme düşer. . . şampitonu gs. bjk. . . maçı belirler 1 0 Yanıtla

Advertisement