Rıdvan Dilmen: Van Persie Kariyerini Bitirmiş Veteran Görüntüsünde - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Van Persie Kariyerini Bitirmiş Veteran Görüntüsünde

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 1-0 yendiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, van Persie için "Futbol kariyerini bitirmiş veteran görüntüsünde, sadece iyi kumaşıyla oynuyor." dedi.

14.09.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay, Ntvspor'da yayınlanan "Yüzde 100 futbol" programında Kasımpaşa- Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Dilmen, van Persie için "Şu anda futbol kariyerini bitirmiş veteran görüntüsünde, sadece iyi kumaşıyla oynuyor." ifadelerini kullandı.

"BU TAKIM KADIKÖY'DE ÇOK MAÇI TEK KALE OYNAR"

Dilmen, "Bu takım Kadıköy'de çok maçı tek kale oynar. Deplasmanlarda ise bu oyunun üstüne çıkmaz. Dış saha maçlarında Fenerbahçe çok fazla berabere kalabilir. Zaten Türkiye'de de iç saha ve deplasmanda oynadığı futbolu fark etmeyen tek takım Beşiktaş."

"FENERBAHÇE HİÇ POZİSYON VERMEDİ"

"Fenerbahçe'nin üretkenliği Kasımpaşa karşısında kötüydü ama ortada 4 maçlık 10 puanlık bir realite var." diyen Dilmen, "Kasımpaşa revizyon yapmak isterken hiç hücumu düşünmeyen bir takım haline dönüşmüş Fenerbahçe'nin bu maçta tek yaptığı iyi şey, hiç pozisyon vermemesi oldu. İki takımın 11'ine bakınca tipik bir orta saha mücadelesinini bizi beklediği belliydi." dedi.

"SIKICI BİR MAÇ OLDU"

Ünlü yorumcu, "Sezo başında Pereira çılgınca saldıran bir Fenerbahçe izlettiriyordu. Deplasmanlarda ne yapar diye soruyorduk, Kasımpaşa maçında çılgın hücum formatından dönüp, rölanti bir futbol oynattı. Stoperde ideal iklisinden mahrum olmasına rağmen, Adem Büyük'ün formsuzluğu ve Rıza çalımbay'ın orta sahayı beşlemesi nedeniyle Fenerbahçe ciddi tehlike yaşamadı. Çalımbay, rakip orta sahada Josef-Ozan-Meireles üçlüsünü bence beklemiyordu. Uyku roblemi yaşayanlar için uygun olan, temposuz, sıkıcı ve teknik analizi zor bir maç oldu." ifadelerini kullandı.

"KARİYERİNİ BİTİRMİŞ VETERAN GÖRÜNTÜSÜNDE"

Van Persie için olumsuz görüş belirten Dilmen, "Van Persie'nin koordinasyonu henüz iyi değil. Kasımpaşa maçında iyi bulmadım. Ceza sahasında daha agresif olmalı, çok yavaş ilerleme gösteriyor. Mesela Mario Gomez daha hızlı form tutuyor. van Perise şu anda futbol kariyerini bitirmiş veteran görüntüsünde, sadece iyi kumaşıyla oynuyor." diye konuştu.

Rıdvan Dilmen: Van Persie Kariyerini Bitirmiş Veteran Görüntüsünde
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Van Persie Kariyerini Bitirmiş Veteran Görüntüsünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement