Rıdvan Dilmen: Van Persie, Pereira'nın Kulaklarını Çınlattı - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Van Persie, Pereira'nın Kulaklarını Çınlattı

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Fenerbahçe maçını değerlendirirken "Van Persie kesinlikle Vitor Pereira'nın kulaklarını çınlattı. Formayı Pereira vermedi, Van Persie kendisi aldı." dedi.

28.09.2015 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rıdvan Dilmen %100 Futbol programında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

"BEŞİKTAŞ'IN İLK GOLÜ OFSAYTTI"

Beşiktaş'ın attığı ilk golde ofsayt olduğunu belirten Dilmen, "Fenerbahçe ilk 15 dakika rakibinden daha iyi bir takım görüntüsü verdi. Beşiktaş'ın saygı göstermesini sağladı. Beşiktaş bundan dolayı tedirgin başladı. Beşiktaş'ın ikinci tehlikeli topu gol oldu. Gol ofsayttı. Ersan aktif alanda yer alıyordu. Beşiktaş'ın 3 duran topu gol pozisyonu oldu." dedi.

"20 MİLYON FENERLİ PEREIRA'YA SALLIYORDUR"

Fernando'nun ilk yarıda 3 gol kaçırdığının altını çizen usta yorumcu, "Markoviç'in o mükemmel pozisyonunda Fernandao golü atabilse farklı bir maç izleyebilirdik. Enteresan bir maç oluyor. Kafalar gol pozsiyonunda daha etkili oluyor. Maç 0-0 iken oyun Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile geçildi. Nani hakem ile çok uğraşıyor. Fenerbahçe'yi kendine getiren Tosic'in attığı gol oldu. En az 20 milyon Fenerbahçe taraftarı Fernandao'nun kaçırdığı gol sonrası Pereira'ya sallıyordur. 45 dakikada 3 net gol pozsiyonu kaçırdı." ifadelerini kullandı.

"GOMEZ TAKIMI TANIMAYA BAŞLADI"

Gomez'den övgüyle bahseden Dİlmen, "Beşiktaş'ın açısından psikolojik olarak çok önemliydi. Diğer rakipler için de oldukça önemli bir karşılaşmaydı ve onların istediği sonuç oldu. Mario Gomez takımı tanımaya başladı. Tam bir profesyonel. Maç başlamadan önce favori Beşiktaş'tı ama maç başladığında Fenerbahçe oynadığı oyunla kendisine saygı göstertti." dedi.

"KJAER'İN HATASI BEŞİKTAŞ'A HAYAT VERDİ"

Kjaer'in hatalarından bahseden tecrübeli yorumcu, "Beşiktaş, gelen gollerle üstünlüğü ele geçirdi. Kjaer'in hatası Beşiktaş'a hayat verdi. Beşiktaş ikinci yarı Necip Uysal'ı alarak oyunun kontrlünü ele aldı. Volkan Şen çok acayip işler yaptı. Van Persie'nin golünde ilk izlerken topun çıktığını söyledim ama görüntüyü durdurunca topun çıkmadığı görülüyor. Fenerbahçe işi ortada götürüyordu ama skor 2-2'ye gelince işler Beşiktaş lehine döndü. Bugün beklentilerin dışında iki takım izledik." dedi.

"PEREIRA'NIN KULAKLARINI ÇINLATTI"

"Van Persie kesinlikle Vitor Pereira'nın kulaklarını çınlattı." diyen Dilmen şunları söyledi; "Van Persie kalitesi ile oyuna girer girmez etkisini gösterdi. Bir anda birinci forvet iken kesilmesi yönetmenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Van Persie diyor ki 'Kardeşim bu forma artık benim'. Formayı Pereira vermedi, Van Persie kendisi aldı formayı."

Rıdvan Dilmen: Van Persie, Pereira\'nın Kulaklarını Çınlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Van Persie, Pereira'nın Kulaklarını Çınlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Anlayana: Aynen kardesim haklisin. Lig tv de piero mu dur del piero mudur bir zikkim var onunla topun tamaminin cikmadini idda ediyorlar ki kesinlikle yanlis.baktiklari kamera acisi tam cizgi hizasi olmadigi icin yanilyorlar.bu topun tamaminin gecmesi olayi da ayri bir sacmalik zaten bu kurali acilen guncellenmesi lazim.sonra beyaz tv ye arada bakiyorum cakma hakem ahmet cakar da artislik yapacak ya yok topun tanjanti kotanjanti al carp bol cikar topun tamami gecmemis diye yorum yap. Ey cakar seninde zamaninda gordugun gorup te calmadigin sayisiz pozisyon var. Senin yorum yapmaya hakkin bile yok. Kaldi ki o zamanlar simdiki gibi oynat ugurcugum da yok tu. Ciplak gozle izliyorduk yaptigin hatalari. Neyse bi de su tumer metin denen denyo var. Besiktasin ekmegini yemis ama yorumlara bakiyon sanki gavur takimina yorum yapiyor.besiktasli mario ceza sahasinda sener tarafindan dusuruluyor tumer beyin yorum futbolda boyle hareketler olur. Sonra bi pozisyon daha gosteriyorlar ersanin kontrolsuz bir hareketi var tumer bey hemen hazir tabi bu da sari lkart olmali. Yok efendim pilottan bakinca oyuncu rakibi gecince onemli pozisyon olabilir miss. He tumer he sen git aziz babanin eteklrini opmeye devam et. Gerci takimini satmis bir adamdan bundan farkli bi yorum bekleyemezsin.bu sene sampiyon olacagiz avrupa kupasinida alacagiz.fenev de parera ile nal toplar.. 6 4 Yanıtla anlamazsan devami gelir: Sen aciklada ogrenelim.unuttun galiba tumer in nsl feneve transfer oldugunu.donek oyuncunun gittigi takimdan ne beklenir ki zaten şikebahcene gitte de biraz top oynamayi ogren 4 2
  • çakır: zamanında yediğiniz hakların bedeli adamlar oylum oylum oydu feneri 6 2 Yanıtla
  • gamze çetinkaya: RIDVAN DİLMEN SEN FUTBOL ADAMIYSAN GALATASARAYLI SEMİHİN BEŞ PARA ETMEZ BİR FUTBOLCU OLDUĞUNU DA SÖYLE 2 4 Yanıtla
  • Cuguli: Bu adam evine gitmiyor galiba sudüdyo da yatıp kalkıyor. ben böyle hayatın.... 3 0 Yanıtla
  • Alasehirli: Seni sever saygi duyardim ama sende fenerbahce dusmanligina basladin, hersey para degil eski ridvani arar olduk 0 1 Yanıtla
  • Tuğrul: Üzülme canın sağolsun. Kafaya takma 1 0 Yanıtla
  • arda: Ali nerde çıktı o top tamamı gectimi 1 0 Yanıtla
  • KARAGUMRUKLU ARAP KADRİ: Kodukmu oturturuz 0 0 Yanıtla
  • H&G: HER MACIMIZ BI CANLI BOMBA GIBI IZLIYORUZ YETER ARTIK RAHAT BI MAC IZLEMEK ISTIYORUM BI GUNDE SU MACI KAZANICAZ DIYE NE ZAMAN SEYREDICEZ YA YETER.. ADAM GIBI OYNAYIN OYNAMAYAN ............ 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement