Riekerink, Alex Song Transferini Veto Etti - Son Dakika
Spor

Riekerink, Alex Song Transferini Veto Etti

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, bonservisi Barcelona'da bulunan Alex Song'un transferini istemediğini yönetime bildirdi.

27.06.2016 10:05  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, geçen sezonu West Ham United'da kiralık olarak geçiren Song'un özellikle son 2 sezonda yaşadığı ciddi sakatlıkları öne sürerek, kapsamlı bir sağlık raporu istemişti.

Sarı kırmızılı yetkililer, Song için yaşadıkları endişeyi Riekerink ile de paylaşınca, tecrübeli çalıştırıcı transferi veto etti. Geçtiğimiz sezon West Ham United'da kiralık olarak oynayan Song, Premier League'de 12 maça çıkmıştı.

MENAJERİ "SICAK BAKIYORUZ" DEMİŞTİ

Bonservisi Barcelona'ya ait Kamerunlu oyuncu için Galatasaraylı yetkililer bazı görüşmeler yapmış ve Song'un menajeri Galatasaray'ın ilgisine sıcak baktıklarını söylemişti.

Kariyerine Bastia'da başlayan Song, 2005'te Arsenal'e transfer olmuş ve burada 7 yıl forma giymişti. Sonrasında 15 milyon Sterlin bonservis bedeliyle Barcelona'ya giden 29 yaşındaki oyuncu, son iki sezonu ise West Ham United'da kiralık olarak geçirdi. Song'un Barcelona ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Riekerink, Alex Song Transferini Veto Etti

Son Dakika Spor Riekerink, Alex Song Transferini Veto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement