Riekerink, Kadroda Düşünmediği İsimleri Yönetime Bildirdi - Son Dakika
Spor

Riekerink, Kadroda Düşünmediği İsimleri Yönetime Bildirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ı kadroda düşünmediğini yönetime bildirdi. Salih Dursun ve Donk için kararını yakında verecek.

23.07.2016 09:35  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink Galatasaray'da artık yavaş yavaş ağırlığını koymaya başlıyor.

Başkan Dursun Özbek'le görüşen ve takımda düşünmediği isimleri ileten Hollandalı çalıştırıcı, en az 5 futbolcuyu Danimarka kampına dahil etmeyecek.

İSİMLER NETLEŞTİ

Bu isimlerin başında ise geçen sezon gol atmayı unutan Umut Bulut, vasatı aşamayan Tarık Çamdal ve bekleneni veremeyen Olcan Adın bulunuyor.

DONK VE SALİH DURSUN BELİRSİZ

Kalan iki futbolcu konusunda ise henüz kesin bir karar verilmiş değil. Donk ve Salih Dursun'un isimleri kulaktan kulağa yayılsa da Riekerink'in bu iki futbolcu konusunda henüz kesin kararını vermediği ortaya çıktı.

2 İSİM DAHA BİLDİRECEK

Yapılacak 3 takviyenin ardından kadroyu 25'e düşürecek olan Riekerink, kamp öncesinde takımda düşünmediği iki ismi daha Başkan Özbek'e bildirecek.

"TRANSFERLERİN YETİŞTİRİLMESİ GEREKİYOR"

Başkan Dursun Özbek'le yaptığı görüşmede takıma takviye yapılmasını da isteyen Riekerink'in şunları söylediği öğrenildi:

"Danimarka kampı önemli. Milliler geldi. Taktik çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bu nedenle yeni transferlerin kampa yetiştirilmesi gerekiyor. Aksi halde kadronun oturması zaman alır."

(Kaynak: AMK)

Riekerink, Kadroda Düşünmediği İsimleri Yönetime Bildirdi

Son Dakika Spor Riekerink, Kadroda Düşünmediği İsimleri Yönetime Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement