Rıfat Kartal Huzurevinde İftar - Son Dakika
Yerel

Rıfat Kartal Huzurevinde İftar

Hacıbektaş ilçesi Rıfat Kartal Huzurevi'nde iftar programı düzenlendi.

19.07.2014 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacıbektaş ilçesi Rıfat Kartal Huzurevi'nde iftar programı düzenlendi.

Hacıbektaş Kaymakamı Yusuf Güni, düzenlenen programda yaptığı konuşmada, huzurevi sakinlerinin yalnız olmadıklarını her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Güni, iftar yemeğinin Hacıbektaş için önemli bir güne denk geldiğini belirterek, "Bugün Hz. Ali efendimizin şaadet yıl dönümüne rastlaması ayrı bir anlam ifade etmektedir. Hz. Ali efendimizi burada sizlerle birlikte bir kez daha dualarımızla saygıyla anıyoruz, ruhu şad olsun. Yaşlılarımıza her fırsatta onların mutlu olabileceği ortamlar hazırlamaktayız. Amacımız onlara yalız ve sahipsiz olmadıklarını hatırlatarak, moral vermektir. Yaşlılara saygı Allah'a saygıdır, onları incitmeyelim" ifadelerini kullandı.

Rıfat Kartal Huzurevi'nin artan taleplere karşılık yetersiz kaldığını aktaran Güni, önümüzdeki günlerde Avanos'ta huzurevi inşaatına başlanacağını söyledi.

Hacıbektaş müftüsü Esat Yapıcı da, Hz. Ali'nin şaadet mertebesine ulaştığının yıl dönümü olduğunu vurgulayarak, "Ramazanın 17.günü yaralanıyor ve 21.günü şaadet mertebesine ulaşıyor. Bugün bizim için çok anlamlı. Burada yaşlılarımıza, büyüklerimize bir katkıda bulunabilirsek kendimizi şanslı hissedeceğiz. İftar yemeğine katkıda bulunan Hacıbektaş esnafına saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Programa, Hacıbektaş Belediye Başkanı Alirıza Selmanpakoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Bilgin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Yoldaş,, Kozaklı Müftüsü Rahmi Yiğit, Rıfat Kartal Huzurevi Müdürü Mustafa Okgerman, daire müdürleri ve ilçe esnafı katıldı. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rıfat Kartal Huzurevinde İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement